Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1996, 2000 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli), 2001, 2003 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji (Dr), 2003, 2007 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji (Dr), 2003, 2007 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji (Yl) (Tezli), 2001, 2003 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1996, 2000 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YDS, 82, 2023/10 El, 2023 |
İngilizce, YÖKDİL, 93, 2017 |
İngilizce, YDS, 81, Bahar, 2014 |
İngilizce, YDS, 77, Bahar, 2013 |
İngilizce, ÜDS, 85, Güz, 2007 |
Jüri Üyelikleri, Yüksek Lisans Tez Jürisi, Yer Bilgisi: Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / İleri Teknolojiler Ana Bili, 03-01-2022, 03-01-2022 |
Jüri Üyelikleri, Yüksek Lisans Tez Jürisi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 05-07-2021, 05-07-2021 |
Kongre Düzenleme, Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyesi, İstanbul, 12-05-2014, 13-05-2014 |
Kongre Düzenleme, Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyesi, Şanlıurfa ve Ankara, 26-04-2010, 30-04-2010 |
Kongre Düzenleme, Sempozyum Sekreteri ve Düzenleme Kurulu Üyesi, Van, 27-05-2009, 29-05-2009 |
Kurs, DNA Komet Analiz Yöntemi, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Ankara, 20-10-2009, 23-10-2009 |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri |
2019-, Doçent, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
2011-2019, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
2008-2011, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2004-2008, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoteknoloji (Dr), Türkiye |
2012-2015, Anabilim Dalı Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Emmanuel Owusu Kyere, Yüksek Lisans, MOLECULAR EVALUATION AND ANTIMICROBIAL SUSCEPTIBILITY TESTING OF ESCHERICHIA COLI ISOLATES COLLEC, 2014, (Asıl Danışman) |
2013-2014, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2013-2014, Enzimoloji, Lisans |
2013-2014, Biyoteknolojik Projelendirme ve Değerlendirme, Lisans |
2013-2014, Biyoteknolojiye Giriş, Lisans |
2012-2013, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2012-2013, Enzimoloji, Lisans |
2012-2013, GENEL MİKROBİYOLOJİ, Lisans |
2012-2013, Gıda ve Mikrobiyal Biyoteknoloji, Lisans |
2012-2013, Endüstriyel Biyoteknoloji, Lisans |
2012-2013, Biyoteknolojik Projelendirme ve Değerlendirme, Lisans |
2012-2013, Biyoteknolojiye Giriş, Lisans |
2011-2012, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2011-2012, Enzimoloji, Lisans |
2011-2012, GENEL MİKROBİYOLOJİ, Lisans |
2011-2012, Gıda ve Mikrobiyal Biyoteknoloji, Lisans |
2011-2012, Endüstriyel Biyoteknoloji, Lisans |
2011-2012, Biyoteknolojiye Giriş, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Bardakcı, S., Yılmaz, Y.Y., Erkan, M.D.A. (2023) "Global diffusion of quality assurance research in higher education: a study on collaboration and concepts", Higher Education Research & Development, (0) [SSCI] Link |
Uludağ, G., Bardakcı, S., Erkan, M.D.A., Çankaya, F., Çatal, S., Ayvat, F., Koçer, A., Yıldırım, S.A., Elmas, M. (2021) "Investigation of the higher education students participation in quality assurance processes based on the theory of planned behaviour: a case of Turkey", Quality in Higher Education, 27 (3) pp. 338-356 DOI |
Çimrin, T., Tunca, R.İ., Erkan, M.D.A., Ayaşan, T., Küçükersan, S. (2020) "Effects of an antibiotic and two phytogenic substances (cinnamaldehyde and 1,8-cineole) on yolk fatty acid profile and storage period-associated egg lipid peroxidation level", Revista Brasileira De Zootecnia-Brazilian Journal of Animal Science, 49 (0) pp. 1-10 [SCI Expanded] Link DOI |
Güzel, M., Erkan, M.D.A., Soyer, Y. (2020) "Determination of colistin resistance in Escherichia coli isolates from foods in Turkey, 2011-2015", Food and Health, 6 (3) pp. 160-169 [TR Dizin] Link |
Çimrin, T., Erkan, M.D.A., Tunca, R.İ., Kandır, S., Ayaşan, T. (2019) "Effects of The Dietary Supplementation of Layer Diets with Natural and Synthetic Antioxidant Additives on Yolk Lipid Peroxidation and Fatty Acid Composition of Eggs Stored at Different Temperatures and Duration", Brazilian Journal of Poultry Science, 21 (2) pp. 1-8 [SCI Expanded] DOI |
Acar, S., Bulut, E., Durul, B., Üner, İ., Kur, M., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Soyer, Y. (2017) "Phenotyping and genetic characterization of Salmonella enterica isolates from Turkey revealing arise of different features specific to geography", International Journal of Food Microbiology, 241 (0) pp. 98-107 [SCI] Link DOI |
Gökduman, K., Erkan, M.D.A., Çakiris, A., Üstek, D., Gültekin, G.C. (2016) "Recombinant plasmid-based quantitative Real-Time PCR analysis of Salmonella enterica serotypes and its application to milk samples", Journal of Microbiological Methods, 122 (0) pp. 50-58 [SCI] Link DOI |
Erkan, M.D.A. (2016) "Prevalence of Staphylococcus aureus Isolated From Various Foods of Animal Origin in Kırşehir, Turkey and Their Enterotoxigenicity", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 4 (12) p. 1179 [TR Dizin] Link DOI |
Owusu, K.E., Bulut, E., Erkan, M.D.A., Soyer, Y., Kıyak, V. (2015) "Molecular evaluation and antimicrobial susceptibility testing of Escherichia coli isolates from food products in Turkey", Food Science and Biotechnology, 24 (3) pp. 1001-1009 [SCI Expanded] Link DOI |
Erkan, M.D.A., Bozoğlu, T.F., Alpas, H., Largeteau, A., Demazeau, G. (2015) "Use of pulsed-high hydrostatic pressure treatment to decrease patulin in apple juice", High Pressure Research, 35 (2) pp. 214-222 [SCI Expanded] Link DOI |
Erkan, M.D.A., Bozoğlu, T.F., Akçelik, M., Bayındırlı, A. (2009) "Effect of high pressure on lactococcal bacteriophages", Journal of Food Safety, 29 (1) pp. 26-36 [SCI] Link DOI |
Tuncer, Y., Tuncer, B.Ö., Erkan, M.D.A. (2008) "Bozanın bazı mikrobiyolojik özelliklerinin ve laktik asit bakterisi izolatlarının antibakteriyel aktivitelerinin belirlenmesi", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 12 (1) pp. 19-25 |
Erkan, M.D.A., Helmuth, R., Junker, E., Hertwig, S., Schroeter, A., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F., Guerra, B. (2007) "Plasmid mediated quinolone resistance conferred by qnrS1 in Salmonella enterica serovar Virchow isolated from Turkish food of avian origin", Journal of Antimicrobial Chemotherapy, 60 (5) pp. 1146-1150 [SCI] Link DOI |
Erkan, M.D.A., Buzrul, S., Şanlıbaba, P., Alpas, H., Akçelik, M. (2007) "A kinetic study on the plasmid stability of three Lactococcus lactisstrains", Journal of Industrial Microbiology Biotechnology, 34 (0) pp. 729-737 [SCI] DOI |
Erkan, M.D.A., Buzrul, S., Alpas, H., Akçelik, M. (2007) "Hypochlorite inactivation kinetics of lactococcal bacteriophages", LWT - Food Science and Technology, 40 (8) pp. 1369-1375 [SCI] Link DOI |
Tükel, Ç., Erkan, M.D.A., Şimşek, Ö., Akçelik, M. (2007) "Isolation and partial characterization of a novel bacteriocin produced by Lactococcus lactis ssp lactis Mc38", Journal of Food Safety, 27 (1) pp. 17-29 [SCI] Link DOI |
Erkan, M.D.A., Buzrul, S., Alpas, H., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F. (2006) "Use of the Weibull model for lactococcal bacteriophage inactivation by high hydrostatic pressure", International Journal of Food Microbiology, 108 (1) pp. 78-83 [SCI] Link DOI |
Erkan, M.D.A., Sarıaydın, E., Bardakcı, S., Akkoyunlu, B., Ercan, S., Nasır, V.A., Yıldırım, S.A., Elmas, M. (2021) "THEQC's International Evaluator Training Program in the Midst of Pandemic", The 13th Higher Education International Conference on Education Innovation and Teaching Quality Assurance in the Post-Pandemic Era , Makao, (Kasım 2021) |
Bardakcı, S., Akkoyunlu, B., Yıldırım, S.A., Kozanoğlu, M.D., Uludağ, G., Erkan, M.D.A., Nasır, V.A., Ercan, S., Elmas, M. (2021) "The Supporting Role of Quality Agencies for a Sustainable QA System: The Training Model in the "New Normal Environment"", INQAAHE Conference 2021 - Re-Imagining Higher Education Quality in an Age of Uncertainty , (pp. 5-16), Glasgow, İspanya, (Mayıs 2021) |
Akkoyunlu, B., Yıldırım, S.A., Bardakcı, S., Erkan, M.D.A., Uludağ, G., Gündüz, A.Y., Koçer, A., Elmas, M. (2020) "Do Turkish Universities’ Undergraduate Programs Build Generation Z Competencies?", INQAAHE FORUM 2020: Quality, Competencies, and Learning Outcomes: How to be Fit for Generation Z Employability , Moskova, Rusya Federasyonu, (Eylül 2020) |
Gündüz, A.Y., Uludağ, G., Erkan, M.D.A., Koçer, A., Yıldırım, S.A. (2019) "The Relationship Between the Results of Self-evaluation and the Institutional External Evaluation in Turkish Higher Education Institutions", 10th International Conference on New Horizons in Education , (pp. 181), Prag, Çek Cumhuriyeti, (Temmuz 2019) |
Acar, S., Bulut, E., Durul, B., Üner, İ., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Soyer, Y. (2014) "Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella isolates from farm field to fork in Turkey", 2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2014) |
Acar, S., Bulut, E., Durul, B., Üner, İ., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Soyer, Y. (2014) "Antimicrobial Genotyping of Salmonella Isolates with a Comparison of Serotype and Source (food,animal,human) distribution", IAFP-Annual Meeting , (pp. 2-272), Amerika Birleşik Devletleri, (Ağustos 2014) |
Bulut, E., Durul, B., Acar, S., Üner, İ., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Soyer, Y. (2014) "CAN WE TRUST PFGE TYPING TO DETERMINE SALMONELLA SEROTYPES ?", 2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2014) |
Acar, S., Bulut, E., Durul, B., Üner, İ., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Soyer, Y. (2014) "COMPARISON OF PHENOTYPIC AND GENOTYPIC ANTIMICROBIAL RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA ISOLATES FROM FARM/FIELD TO FORK IN TURKEY", 2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2014) |
Erkan, M.D.A. (2014) "Prevalence of Salmonella spp and Escherichia coli in some raw and ready to eat foods marketed in Kirsehir Turkey", IAFP-European Symposium on Food Safety , Budapeşte, Macaristan, (Mayıs 2014) |
Erkan, M.D.A. (2014) "Plasmid content of E coli and Salmonella isolated from foods in Kırşehir", 2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, (Kasım 2014) |
Acar, S., Bulut, E., Durul, B., Üner, İ., Kur, M., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Dilsiz, N., Soyer, Y. (2013) "Various antimicrobial susceptibility profiles obtained from Salmonella from farm field to fork in Turkey", 4th ASM Conference on Salmonella: The Bacterium, The Host and the Environment , Boston, Amerika Birleşik Devletleri, (Ekim 2013) |
Durul, B., Yavaş, S., Bulut, E., Üner, İ., Kur, M., Erkan, M.D.A., Kırmacı, H.A., Tel, O.Y., Zeyrek, F.Y., Dilsiz, N., Soyer, Y. (2013) "Molecular characterization of Salmonella isolates collected from different sources in Turkey", ASM 113th General Meeting , Denver, Amerika Birleşik Devletleri, (Mayıs 2013) |
Erkan, M.D.A., Bozoğlu, T.F., Alpas, H., Largeteu, A., Demazeau, G. (2013) "Reduction of aflatoxin M1 lev els in milk by pulse high hydrostatic pressure application", IAFP-European Symposium on Food Safety , Marsilya, Fransa, (Mayıs 2013) |
Erkan, M.D.A. (2012) "Fatty acid methyl ester FAME profiles of different Salmonella serotypes from food origin", 23rd International ICFMH Symposium, Foodmicro2012, Global Issues In Food Microbiology , İstanbul, Türkiye, (Eylül 2012) |
Erkan, M.D.A., Özçelik, F. (2012) "Kitosanın antimikrobiyal etkisi", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Türkiye, (Ekim 2012) |
Alalem, A., Erkan, M.D.A., Bozoğlu, T.F. (2010) "Characterization of S aureus strains from two Turkish hospitals", 20th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases , (pp. 133-634), Viyana, Avusturya, (Nisan 2010) |
Erkan, M.D.A., Junker, E., Schroeter, A., Helmuth, R., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F., Guerra, B. (2008) "Multidrug resistant Salmonella enterica serovar Virchow encoding blaCTX M3 located on an IncN plasmid isolated from Turkish food of avian origin", 18th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases , (pp. 121-666), Barselona, İspanya, (Mayıs 2008) |
Erkan, M.D.A., Akçelik, N., Akçelik, M. (2008) "stj fimbrial operon has a role on S Typhimurium pathogenicity", 18th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases , (pp. 121-666), Barselona, İspanya, (Mayıs 2008) |
Erkan, M.D.A., Akçelik, N., Guerra, B., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F., Helmuth, R. (2008) "Antibiyotik dirençli Salmonella enterica serotiplerinde sınıf 1 integron varlığının araştırılması", Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Türkiye, (Mayıs 2008) |
Guerra, B., Erkan, M.D.A., Junker, E., Schroeter, A., Beutin, L., Helmuth, R. (2007) "P1013 Detection and characterisation of ESBLs in German Escherichia coli, isolated from animal, foods, and human origin between 2001–2006", 17th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases / 25th International Congress of Chemotherapy , (pp. 109-608), Münih, Almanya, (Nisan 2007) |
Erkan, M.D.A., Junker, E., Helmuth, R., Schroeter, A., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F., Noeckler, K., Guerra, B. (2007) "Phenotypic and genotypic characterization of antimicrobial resistance in Turkish Salmonella Infantis isolates from chicken and minced meat", 17th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases / 25th International Congress of Chemotherapy , (pp. 109-608), Münih, Almanya, (Nisan 2007) |
Erkan, M.D.A., Jaber, M., Akçelik, M., Bozoğlu, T.F., Schroeter, A., Guerra, B., Helmuth, R. (2007) "Isolation and characterization of Salmonella from Turkish avian food samples", 17th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases / 25th International Congress of Chemotherapy , (pp. 109-608), Münih, Almanya, (Nisan 2007) |
Şimşek, Ö., Erkan, M.D.A., Şanlıbaba, P., Tuncer, B.Ö., Tuncer, Y., Akçelik, M. (2007) "Farklı Biosit ve Sıcaklık Uygulamalarının Laktokok Fajlarının İnaktivasyonu Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması", XV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Antalya, Türkiye, (Ekim 2007) |
Erkan, M.D.A., Akçelik, M., Alpas, H., Bozoğlu, T.F. (2003) "Inactivation of lactococcal bacteriophges by high hydrostatic pressure", International Conference on High Pressure Science and Technology , Bordo, Fransa, (Temmuz 2003) |
Akçelik, M., Akçelik, N., Erkan, M.D.A. (2010) "Brock Mikroorganizmaların Biyolojisi", Türkiye : Palme Yayınevi, Ankara |
Çoksöyler, N., Erkan, M.D.A. (2013) "Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması", Kitap: Gıda Mikrobiyolojisi, Ankara/Türkiye : Efil Yayınevi, Ankara |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Üye, International Association for Food Protection, 2013-2015 |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
Use of the Weibull model for lactococcal bacteriophage inactivation by high hydrostatic pressure
International Journal of Food Microbiology
|
15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 |
2 |
Effects of an antibiotic and two phytogenic substances (cinnamaldehyde and 1,8-cineole) on yolk fatty acid profile and storage period-associated egg lipid peroxidation level
Revista Brasileira De Zootecnia-Brazilian Journal of Animal Science
|
13 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 13 |
3 |
Use of pulsed-high hydrostatic pressure treatment to decrease patulin in apple juice
High Pressure Research
|
13 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 13 |
4 |
Effects of The Dietary Supplementation of Layer Diets with Natural and Synthetic Antioxidant Additives on Yolk Lipid Peroxidation and Fatty Acid Composition of Eggs Stored at Different Temperatures and Duration
Brazilian Journal of Poultry Science
|
8 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 9 |
5 |
Plasmid mediated quinolone resistance conferred by qnrS1 in Salmonella enterica serovar Virchow isolated from Turkish food of avian origin
Journal of Antimicrobial Chemotherapy
|
8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
6 |
Recombinant plasmid-based quantitative Real-Time PCR analysis of Salmonella enterica serotypes and its application to milk samples
Journal of Microbiological Methods
|
4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 |
7 |
Phenotyping and genetic characterization of Salmonella enterica isolates from Turkey revealing arise of different features specific to geography
International Journal of Food Microbiology
|
4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 |
8 |
Hypochlorite inactivation kinetics of lactococcal bacteriophages
LWT - Food Science and Technology
|
2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 |
9 |
P1013 Detection and characterisation of ESBLs in German Escherichia coli, isolated from animal, foods, and human origin between 2001–2006
|
3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
10 |
Bozanın bazı mikrobiyolojik özelliklerinin ve laktik asit bakterisi izolatlarının antibakteriyel aktivitelerinin belirlenmesi
Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
11 |
Effect of high pressure on lactococcal bacteriophages
Journal of Food Safety
|
1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
12 |
A kinetic study on the plasmid stability of three Lactococcus lactisstrains
Journal of Industrial Microbiology Biotechnology
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Mustafa Akçelik
Ankara Üniversitesi
|
2003 - 2010 | 14 |
Tahsin Faruk Bozoğlu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2003 - 2015 | 11 |
Yeşim Soyer
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2013 - 2020 | 9 |
Ece Bulut
-
|
2013 - 2017 | 8 |
Hüseyin Avni Kırmacı
Karabük Üniversitesi
|
2013 - 2017 | 7 |
Osman Yaşar Tel
Harran Üniversitesi
|
2013 - 2017 | 7 |
Fadile Yıldız Zeyrek
Harran Üniversitesi
|
2013 - 2017 | 7 |
Bora Durul
-
|
2013 - 2017 | 7 |
İlhan Üner
-
|
2013 - 2017 | 7 |
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2003 - 2015 | 6 |
Beatriz Guerra
-
|
2007 - 2008 | 6 |
Reiner Helmuth
-
|
2007 - 2008 | 6 |
Sinem Acar
-
|
2013 - 2017 | 6 |
Sibel Aksu Yıldırım
Hacettepe Üniversitesi
|
2019 - 2021 | 5 |
Salih Bardakcı
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
|
2020 - 2023 | 5 |
Andreas Schroeter
-
|
2007 - 2008 | 5 |
Muzaffer Elmas
Sakarya Üniversitesi
|
2020 - 2021 | 4 |
Gonca Uludağ
Giresun Üniversitesi
|
2019 - 2021 | 4 |
Ernst Junker
-
|
2007 - 2008 | 4 |
Nefise Akçelik
Ankara Üniversitesi
|
2008 - 2010 | 3 |
Buket Akkoyunlu
Çankaya Üniversitesi
|
2020 - 2021 | 3 |
Ayhan Koçer
-
|
2019 - 2021 | 3 |
Mehmet Kur
-
|
2013 - 2017 | 3 |
Sencer Buzrul
-
|
2006 - 2007 | 3 |
Sina Ercan
-
|
2021 | 2 |
Nihat Dilsiz
İstanbul Medeniyet Üniversitesi
|
2013 | 2 |
Pınar Şanlıbaba
Ankara Üniversitesi
|
2007 | 2 |
Tülay Çimrin
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Rahşan İvgin Tunca
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Yasin Tuncer
Süleyman Demirel Üniversitesi
|
2007 - 2008 | 2 |
Vesile Aslıhan Nasır
-
|
2021 | 2 |
Banu Özden Tuncer
Süleyman Demirel Üniversitesi
|
2007 - 2008 | 2 |
Abdullah Yasin Gündüz
Uşak Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Tugay Ayaşan
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Ömer Şimşek
Pamukkale Üniversitesi
|
2007 | 2 |
Gerard Demazeau
-
|
2013 - 2015 | 2 |
Filiz Özçelik
Ankara Üniversitesi
|
2012 | 1 |
Veysel Kıyak
-
|
2015 | 1 |
Aris Çakiris
İstanbul Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Kurtuluş Gökduman
Beykent Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Yasemin Yelbay Yılmaz
-
|
2023 | 1 |
Fatma Ayvat
-
|
2021 | 1 |
Sinan Kandır
Çukurova Üniversitesi
|
2019 | 1 |
Mehmet Deniz Kozanoğlu
-
|
2021 | 1 |
Mustafa Güzel
Hitit Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Seher Küçükersan
Ankara Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Sena Çatal
-
|
2021 | 1 |
Erdem Sarıaydın
-
|
2021 | 1 |
Güzin Candan Gültekin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Duran Üstek
İstanbul Medipol Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Alev Bayındırlı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2009 | 1 |
Alain Largeteau
-
|
2015 | 1 |
Alain Largeteu
-
|
2013 | 1 |
Annour Alalem
-
|
2010 | 1 |
Çağla Tükel
-
|
2007 | 1 |
Funda Çankaya
-
|
2021 | 1 |
Karsten Noeckler
-
|
2007 | 1 |
Kyere Emmanuel Owusu
-
|
2015 | 1 |
Lothar Beutin
-
|
2007 | 1 |
Manuela Jaber
-
|
2007 | 1 |
Nafi Çoksöyler
-
|
2013 | 1 |
Sinem Yavaş
-
|
2013 | 1 |
Stephan Hertwig
-
|
2007 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50391 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24634 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1526 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 100 | 65 | 50 | 0 | 55 | 70 | 40 | 0 | 50 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 567 . | 593 . | 662 . | - | 605 . | 544 . | 631 . | - | 600 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 377 . | 411 . | 480 . | - | 445 . | 386 . | 485 . | - | 480 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 136 . | 167 . | 217 . | - | 188 . | 163 . | 201 . | - | 195 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 40 . | 53 . | 71 . | - | 70 . | 58 . | 81 . | - | 75 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 32 . | 47 . | 61 . | - | 55 . | 44 . | 56 . | - | 65 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 25 . | 30 . | 38 . | - | 39 . | 27 . | 36 . | - | 45 . | - |
Toplam Yayın | 2 | 2 | 1 | 0 | 2 | 3 | 3 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Makale | 2 | 2 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |