img
Effects of an antibiotic and two phytogenic substances (cinnamaldehyde and 1,8-cineole) on yolk fatty acid profile and storage period-associated egg lipid peroxidation level   
Yazarlar
Tülay Çimrin
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Rahşan İvgin Tunca
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Tugay Ayaşan
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Türkiye
Seher Küçükersan
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Revista Brasileira De Zootecnia-Brazilian Journal of Animal Science
Dergi ISSN 1516-3598
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2020
Cilt No 49
Sayfalar 1 / 10
Doi Numarası 10.37496/rbz4920190270
Makale Linki https://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982020000100611&lng=es&nrm=i=&tlng=en