Yazarlar |
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Sencer Buzrul
|
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Akçelik
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
Tahsin Faruk Bozoğlu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | International Journal of Food Microbiology |
Dergi ISSN | 0168-1605 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 04-2006 |
Cilt No | 108 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 78 / 83 |
Doi Numarası | 10.1016/j.ijfoodmicro.2005.10.027 |
Makale Linki | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160505005842 |