img
Use of the Weibull model for lactococcal bacteriophage inactivation by high hydrostatic pressure  
Yazarlar
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Sencer Buzrul
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Akçelik
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Tahsin Faruk Bozoğlu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Food Microbiology
Dergi ISSN 0168-1605
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2006
Cilt No 108
Sayı 1
Sayfalar 78 / 83
Doi Numarası 10.1016/j.ijfoodmicro.2005.10.027
Makale Linki http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160505005842
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Use of the Weibull model for lactococcal bacteriophage inactivation by high hydrostatic pressure

Paylaş