img
img
Molecular evaluation and antimicrobial susceptibility testing of Escherichia coli isolates from food products in Turkey  
Yazarlar (5)
Kyere Emmanuel Owusu
Ece Bulut
Mürşide Dilek Avşaroğlu Erkan
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yeşim Soyer
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Veysel Kıyak
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Biotechnology
Dergi ISSN 1226-7708 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2015
Cilt No 24
Sayı 3
Sayfalar 1001 / 1009
Doi Numarası 10.1007/s10068-015-0128-6
Makale Linki http://link.springer.com/10.1007/s10068-015-0128-6