Yazarlar |
Kyere Emmanuel Owusu
|
Ece Bulut
|
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Yeşim Soyer
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Veysel Kıyak
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Food Science and Biotechnology |
Dergi ISSN | 1226-7708 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 06-2015 |
Cilt No | 24 |
Sayı | 3 |
Sayfalar | 1001 / 1009 |
Doi Numarası | 10.1007/s10068-015-0128-6 |
Makale Linki | http://link.springer.com/10.1007/s10068-015-0128-6 |