img
Prevalence of Staphylococcus aureus Isolated From Various Foods of Animal Origin in Kırşehir, Turkey and Their Enterotoxigenicity  
Yazarlar
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2016
Cilt No 4
Sayı 12
Sayfalar 1179 /
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v4i12.1179-1184.961
Makale Linki http://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/961