img
Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması (Gıda Mikrobiyolojisi)  
Yazarlar
Nafi Çoksöyler
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Gıda Mikrobiyolojisi
Bölüm(ler) Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Ders Kitabı
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2013
ISBN 978-605-4334-02-5
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş