Yazarlar (10) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Karabük Üniversitesi, Türkiye |
![]() Harran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Harran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | International Journal of Food Microbiology |
Dergi ISSN | 0168-1605 Wos Dergi Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2017 |
Cilt No | 241 |
Sayfalar | 98 / 107 |
Doi Numarası | 10.1016/j.ijfoodmicro.2016.09.031 |
Makale Linki | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160516305220 |