| Yazarlar (10) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Karabük Üniversitesi, Türkiye |
|
Harran Üniversitesi, Türkiye |
|
Harran Üniversitesi, Türkiye |
|
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | International Journal of Food Microbiology |
| Dergi ISSN | 0168-1605 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 01-2017 |
| Cilt No | 241 |
| Sayfalar | 98 / 107 |
| Doi Numarası | 10.1016/j.ijfoodmicro.2016.09.031 |
| Makale Linki | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160516305220 |