img
Effects of The Dietary Supplementation of Layer Diets with Natural and Synthetic Antioxidant Additives on Yolk Lipid Peroxidation and Fatty Acid Composition of Eggs Stored at Different Temperatures and Duration   
Yazarlar
Tülay Çimrin
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Rahşan İvgin Tunca
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Türkiye
Sinan Kandır
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Tugay Ayaşan
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Brazilian Journal of Poultry Science
Dergi ISSN 1806-9061
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 21
Sayı 2
Sayfalar 1 / 8
Doi Numarası 10.1590/1806-9061-2018-0991
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1590/1806-9061-2018-0991