img
Geleneksel Fermente Türk İçeceği Bozadan Bakteriyosin Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Tanımlanması ve Üretilen Bakteriyosinlerin Kısmi Karakterizasyonu
Proje Ekibi
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No -
Proje Konusu 106O368 no’lu bu proje 1 Eylül 2006 - 1 Eylül 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup TÜBİTAK- TOVAG tarafından desteklenmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-09-2006
Bitiş Tarihi 01-09-2007
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş