img
Prevalence of Salmonella spp and Escherichia coli in some raw and ready to eat foods marketed in Kirsehir Turkey  
Yazarlar
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı IAFP-European Symposium on Food Safety
Kongre Tarihi 07-05-2014 / 09-05-2014
Basıldığı Ülke Macaristan
Basıldığı Şehir Budapeşte
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş