img
Use of pulsed-high hydrostatic pressure treatment to decrease patulin in apple juice   
Yazarlar
Doç. Dr. Mürşide Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Tahsin Faruk Bozoğlu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Hami Alpas
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Alain Largeteau
Gerard Demazeau
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı High Pressure Research
Dergi ISSN 0895-7959
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2015
Cilt No 35
Sayı 2
Sayfalar 214 / 222
Doi Numarası 10.1080/08957959.2015.1027700
Makale Linki http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/08957959.2015.1027700
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Use of pulsed-high hydrostatic pressure treatment to decrease patulin in apple juice

Paylaş