Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mühendislik Bilimleri (Dr), 2005, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2002, 2005 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1997, 2001 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mühendislik Bilimleri (Dr), 2005, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2002, 2005 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1997, 2001 |
Kayıt Yok |
İngilizce, KPDS, 65, Bahar, 2007 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Nanoteknoloji |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2005-2011, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Mühendislik Bilimleri Bölümü, Türkiye |
2022-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2016-2019, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2013-2015, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Solmaz Karabulut, Yüksek Lisans, Azot konsantrasyonlarının mikroalg gelişimi ve biyokimyasal kompozisyonu üzerine etkisi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Barış Özel, Doktora, Composite polysaccharides and protein hydro-gels for controlled release applications: Formulation, characterization and release studies, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Onur Akdeniz, Yüksek Lisans, Un üretim hattında TS 13001 (HACCP) ile ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standartlarının karşılaştırılması, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
Gözde Peköz, Yüksek Lisans, GLUTENSİZ AHİ HELVASI ÜRETİMİ VE GELENEKSEL AHİ HELVASI (KIRŞEHİR) İLE KARŞILAŞTIRILMASI, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
İsmigül Ünlüel, Yüksek Lisans, Doksisiklin-gentamisin kombinasyonu yüklü mikroküre hazırlanması ve karakterizasyonu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman) |
2021-2022, Gıda Güvenliği Yönetimi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği 2, Yüksek Lisans |
2020-2021, Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği 1, Yüksek Lisans |
2020-2021, Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, GIDA AMBALAJLAMADA İLERİ TEKNİKLER, Yüksek Lisans |
2019-2020, GIDALARIN VE BİYOMALZEMELERİN MÜHENDİSLİK ÖZELLİKLERİ, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğinde Araştırma ve Deneme Metodları, Yüksek Lisans |
2019-2020, Mühendislikte İstatistik Yöntemler, Lisans |
2019-2020, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2019-2020, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği, Yüksek Lisans |
2019-2020, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2018-2019, GIDALARIN VE BİYOMALZEMELERİN MÜHENDİSLİK ÖZELLİKLERİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, GIDA AMBALAJLAMADA İLERİ TEKNİKLER, Yüksek Lisans |
2018-2019, ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans |
2018-2019, Mühendislikte İstatistik Yöntemler, Lisans |
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2018-2019, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Gıda Ambalajlamada İleri Teknikler, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıdaların ve Biyomalzemelerin Mühendislik Özellikleri, Yüksek Lisans |
2017-2018, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2017-2018, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2016-2017, Gıda Ambalajlamada İleri Teknikler, Yüksek Lisans |
2016-2017, Gıdaların ve Biyomalzemelerin Mühendislik Özellikleri, Yüksek Lisans |
2016-2017, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2016-2017, Anne ve Çocuk Beslenmesi, Lisans |
2016-2017, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2016-2017, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2015-2016, Gıda Aromalandırma Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2015-2016, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2015-2016, Gıda Güvenliği Yönetimi, Yüksek Lisans |
2015-2016, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2015-2016, Botanik 1, Lisans |
2015-2016, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2014-2015, Gıda Biyoteknolojisi, Lisans |
2014-2015, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2014-2015, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2013-2014, Beslenme İlkeleri, Lisans |
Kayıt Yok |
Hidrofilik Antibiyotiklerin Dual Mikroenkapsülasyonu (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2022-2023 |
Arı Ürünleri İlavesinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2023 |
Doksisiklin ve Gentamisin Mikroenkapsülasyonu, Karakterizasyonu ve Kontrollü Salımı (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2021-2023 |
Dilimlenmiş Elmaların Kurutulması ve Kurutma Yöntemlerinin Karşılaştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2019-2021 |
GIDA GÜVENLİĞİ, İZLENEBİLİRLİK VE YASAL MEVZUATLAR (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017 |
BRUCELLOSIS: AN OVERVIEW (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017 |
İN VİTRO AND İN VİVOEVALUATİON OF DOXYCYCLİNE...... (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2016 |
Kontrollü Antibiyotik Salım Özellikli Biyobozunur Gıda Ambalajı Üzerine Çalışma (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2017 |
study of physiochemicalstructure and in vitro (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2015-2016 |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ALT YAPI DESTEK PROJESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2015-2016 |
osteoartritli tavşan dizlerinde eklem içi doksisiklin sülfat uygulaması kıkırdak sertliğini iyileştirir (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2014 |
Antibiyotik Mikroenkapsülasyonu, Kontrollü Salımı ve Salım Sisteminin Matematiksel Modellenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2016 |
PCL FİLM OPTİMİZASYONU VE DİYAFRAM HÜCRESİ KULLANARAK DİFÜZSYON KATSAYISI ÖLÇÜLMESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2015 |
KIRŞEHİR İLİ ÇEVRESİNDE TARIM AMACI İLE KULLANILAN SU KAYNAKLARINDA TARIM TOPRAKLARINDA VE YETİŞTİRİLEN GIDA ÖRNEKLERİNDE AĞIR METAL VE PETİSİD KALINTI DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ,ANALİZ SONUÇLARININ İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2013-2016 |
Matriks Metalloproteinaz İnhibitörü Etkili İlaç Taşıyan Salım Sisteminin Kıkırdak Hastalıkları Tedavisindeki Etkinliğinin İncelenmesi (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Bursiyer , 2009-2011 |
Kontrollü İlaç Salım Sistemi ile Kıkırdak Hasarlarının Tedavisine Yönelik Yeni Yaklaşımın Etkinliğinin İn Situ İn Vitro ve İn Vivo Değerlendirilmesi ve Salım Sisteminin Modellenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2006-2009 |
(2015) Mikroküre formunda polimerik ilaç taşıyıcı, BÖLÜM C Kimya; Metalürji |
Cag, Y., Icten, S., Isik-Goren, B., Baysal, N.B., Bektas, B., Selvi, E., Ergen, P., AYDIN, Ö., Ucisik, A.C., Yilmaz-Karadag, F., Caskurlu, H., Akarsu-Ayazoglu, T., Kocoglu, H., Uzman, S., Nural-Pamukcu, M., Arslan, F., Bas, G., Kalcioglu, M.T., Vahaboglu, H. (2023) "A novel approach to managing COVID-19 patients; results of lopinavir plus doxycycline cohort (Retraction of Vol 4, Pg 407, 2020)", EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY & INFECTIOUS DISEASES, 0 (0) DOI |
Ergen, P., Isik, P., Arslan, E., AYDIN, Ö. (2022) "Outcomes of cessation of antiviral therapy in chronic Hepatitis B: A retrospective cohort study (vol 36, pg 201, 2021)", MEDENIYET MEDICAL JOURNAL, 37 (1) pp. 125-125 DOI |
AYDIN, Ö., Ismailoglu, S., Akkan, A., Sanli, E. (2022) "Evaluation of Buildings and Building Physics Master's Thesis in Architectural Education in Turkey", GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE, 35 (1) pp. 1-12 [ESCI] DOI |
Aydın, Ö., Ünlüel, İ. (2021) "Enkapsülasyon Teknikleri ve Kontrollü Salım", Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 32 (0) pp. 640-648 [TR Dizin] Link DOI |
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2020) "In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels", Carbohydrate Polymers, 229 (0) [SCI Expanded] DOI |
Özel, B., Aydın, Ö., Grunin, L., Öztop, H.M. (2018) "Physico-Chemical Changes of Composite Whey Protein Hydrogels in Simulated Gastric Fluid Conditions", Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66 (36) pp. 9542-9555 [SCI Expanded] Link DOI |
Özel, B., Çıkrıkcı, S., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2017) "Polysaccharide blended whey protein isolate-(WPI) hydrogels: A physicochemical and controlled release study", Food Hydrocolloids, 71 (0) pp. 35-46 [SCI Expanded] Link DOI |
Ünlüel, İ., Aydın, Ö. (2016) "Bir Zeytin Fenoliği Olan Oleuropeinin Sağlığımız Üzerine Etkileri", Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi-Zeytin Bilimi, 6 (2) pp. 77-81 Link |
Aydın, Ö., Aydın, B., Tezcaner, A., Keskin, D. (2015) "Study on physiochemical structure and in vitro release behaviors of doxycycline loaded PCL microspheres", Journal of Applied Polymer Science, 132 (14) [SCI Expanded] DOI |
Aydın, Ö., Korkusuz, F., Korkusuz, P., Tezcaner, A., Bilgiç, E., Yaprakcı, M.V., Keskin, D. (2015) "In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis", Journal of Biomedical Materials Research Part B: Applied Biomaterials, 103 (6) pp. 1238-1248 [SCI Expanded] Link DOI |
Özlem, A., Levent, B., Nevzat, A. (2010) "Mathematical Analysis of Peeling of Carrots", Gıda, 35 (2) pp. 89-95 [TR Dizin] Link |
Özlem, A., Levent, B., ArtıkNevzat, (2010) "Effect of Peeling Methods on Quality of Carrots", Gıda, 35 (3) pp. 169-175 [TR Dizin] Link |
Karabulut, S., Aydın, Ö., Erkaya, İ.A. (2023) "BESİ ORTAMINDAKİ FARKLI AZOT KONSANTRASYONLARININ MİKROALG Monoraphidium contortum’un BİYOKÜTLE ÜRETİMİNE ETKİLERİNİN TESPİT EDİLMESİ", 5. INTERNATIONAL GÖBEKLİTEPE SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS 06-07 MAY 2023 , (pp. 377-378), Şanlıurfa, Türkiye, (Mayıs 2023) |
Peköz, G., Aydın, Ö. (2021) "Yöresel Yemekler ile İlgili Bir İnceleme: Kırşehir Örneği", 7. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK) , Türkiye, (Kasım 2021) |
Akdeniz, O., Aydın, Ö. (2020) "Iso 22000 ve Haccp: Farklar ve Benzerlikler", 4. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK) , Türkiye, (Eylül 2020) |
Aydın, Ö., Demir, B. (2018) "Türkiye’nin Zeytinyağı Potansiyeli ve Zeytinyağının İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri", 6. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Aralık 2018) |
Aydın, Ö. (2018) "Study On Controlled Antibiotic Release Featured Biodegradable Food Packaging", 3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences , (Temmuz 2018) |
Aydın, Ö. (2018) "Polymeric Controlled Release Systems: An Overview", 3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences , (Temmuz 2018) |
Öztop, H.M., Özel, B., Çıkrıkcı, S., Aydın, Ö. (2017) "Effect of Different Heating Types on The Release Behavior Black Carrot Extract from Polysaccharide Added Whey Protein Hydrogels", Institute of Food Technology Annual Meeting , Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, (Haziran 2017) |
Aydın, Ö., Azarkan, S.Y. (2017) "Determination of Heavy Metals and Pesticide Residue Levels in Water Resources, Agricultural Land and Farm Products in Kırşehir", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Haziran 2017) |
Aydın, Ö., Ünlüel, İ. (2017) "Brucellozis:An Overview", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Haziran 2017) |
Aydın, Ö. (2016) "Diyafram Hücresi Kullanarak Antimikrobiyel Özellikli Gıda Ambalajlarının Difüzyon Katsayısının Ölçülmesi", 12. Gıda Kongresi , Edirne, Türkiye, (Ekim 2016) |
Aydın, Ö. (2016) "Mathematical analysis of controlled slow release of poly caprolactone microspheres encapsulated with doxycycline hyclate", 2nd International Congress on the World of Technology and Advanced Materials , (Aralık 2016) |
Aydın, Ö., Açık, M. (2015) "Çiftlikten Sofraya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri", 5. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Nisan 2015) |
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2015) "Mikroakışkanlaştırma Ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans Relaksometre NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle İncelenmesi", 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Türkiye, (Kasım 2015) |
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2015) "Investigating the Effects of Syrup Type and Compostions on Syrup Distribution in Kemalpasha Dessert by Magnetic Resonance Imaging MRI Technique", The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Eylül 2015) |
Aydın, Ö., Korkusuz, F., Korkusuz, P., Bilgiç, E., Yaprakcı, M.V., Tezcaner, A., Keskin, D. (2014) "Intra articular doxycycline chondroitin sulfate application improves cartilage hardness in osteoarthritic rabbit knees", EORS 2014 , Nantes, Fransa, (Temmuz 2014) |
Kosemehmetoglu, K., Kaygusuz, G., Fritchie, K., AYDIN, Ö., Yapicier, O., Coskun, O., Karatayli, E., Guler, G., Kuzu, I., Dervisoglu, S. (2013) "Gastrointestinal Stromal Tumor Metastatic to Bone: Clinicopathological and Molecular Features of 29 Cases, Including 8 Previously Unreported Cases", , (pp. 15) |
Özlem, A., Ayşen, T., Dilek, K. (2011) "Effects of Doxycycline Delivery from PCL Microspheres in a Three Dimensional Culture", 3rd PharmSciFair , Prag, Çek Cumhuriyeti, (Haziran 2011) |
Özlem, A., Baran, A., Utku, K., Ayşen, T., Dilek, K. (2009) "Mathematical Modelling of Doxycyline Release from Polycaprolactone Microspheres", 22nd European Conference on Biomaterials , Lozan, İsviçre, (Eylül 2009) |
Özlem, A., Ayşen, T., Dilek, K. (2009) "Antibiotic Release for Skin Wounds", International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends , Ankara, Türkiye, (Eylül 2009) |
Özlem, A., Levent, B., Nevzat, A. (2005) "Mathematical Analysis of Peeling of Carrots", 1st International Food and Nutrition Congress , İstanbul, Türkiye, (Haziran 2005) |
Kayıt Yok |
Aydın, Ö. (2023) "KONTROLLÜ ANTİBİYOTİK SALIMI: BİYOBOZUNUR GIDA AMBALAJI ÖRNEĞİ", Kitap: Mühendislikte İleri ve Çağdaş Çalışmalar 2, : Duvar Yayınevi |
Aydın, Ö. (2023) "MİKROENKAPSÜLASYON: TEKNİKLER, KULLANILAN YÖNTEMLER VE SÜT ENDÜSTRİSİNDEKİ DURUMU", Kitap: Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler - Aralık 2023 - Cilt 2, : Serüven Yayınevi |
Dilmen, R., Aydın, Ö. (2021) "GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ BİTKİLERE GENEL BİR BAKIŞ: DÜNYA VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU", Kitap: Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, 2021/Aralık CİLT2, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı/Gece Publishing |
Peköz, G., Aydın, Ö. (2021) "YÖRESEL GIDA VE YÖRESEL YEMEKLER İLE İLGİLİ BİR İNCELEME: KIRŞEHİR ÖRNEĞİ", Kitap: Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler, : Gece Kitaplığı/Gece Publishing |
Aydın, Ö. (2021) "HER YÖNÜYLE BRUSELLOZ", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, 2021/Eylül cilt2, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı/Gece Publishing |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Research and Technology, 0 |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
Polysaccharide blended whey protein isolate-(WPI) hydrogels: A physicochemical and controlled release study
Food Hydrocolloids
|
66 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 70 |
2 |
In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels
Carbohydrate Polymers
|
28 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
3 |
Physico-Chemical Changes of Composite Whey Protein Hydrogels in Simulated Gastric Fluid Conditions
Journal of Agricultural and Food Chemistry
|
25 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 26 |
4 |
Study on physiochemical structure and in vitro release behaviors of doxycycline loaded PCL microspheres
Journal of Applied Polymer Science
|
14 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 |
5 |
In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis
Journal of Biomedical Materials Research Part B: Applied Biomaterials
|
12 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 14 |
6 |
Enkapsülasyon Teknikleri ve Kontrollü Salım
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
7 |
Bir Zeytin Fenoliği Olan Oleuropeinin Sağlığımız Üzerine Etkileri
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi-Zeytin Bilimi
|
0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
8 |
Evaluation of Buildings and Building Physics Master's Thesis in Architectural Education in Turkey
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
|
0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Barış Özel
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2015 - 2020 | 6 |
Halil Mecit Öztop
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2015 - 2020 | 6 |
Aydın Özlem
-
|
2005 - 2011 | 6 |
Ayşen Tezcaner
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Dilek Keskin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Bayındırlı Levent
-
|
2005 - 2010 | 3 |
İsmigül Ünlüel
-
|
2016 - 2021 | 3 |
Keskin Dilek
-
|
2009 - 2011 | 3 |
Tezcaner Ayşen
-
|
2009 - 2011 | 3 |
Mustafa Volkan Yaprakcı
Afyon Kocatepe Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 2 |
Sevil Çıkrıkcı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
|
2017 | 2 |
Elif Bilgiç
Hacettepe Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 2 |
Petek Korkusuz
Hacettepe Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 2 |
Feza Korkusuz
Hacettepe Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 2 |
Artık Nevzat
-
|
2005 - 2010 | 2 |
Gözde Peköz
-
|
2021 | 2 |
-
|
2023 | 1 |
Ahi Evran Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Baran Aydın
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
|
2015 | 1 |
ArtıkNevzat
-
|
2010 | 1 |
Ayca Akkan
-
|
022 | 1 |
Aydın Baran
-
|
2009 | 1 |
Ayse Canan Ucisik
-
|
2023 | 1 |
Barış Demir
-
|
2018 | 1 |
Begum Bektas
-
|
2023 | 1 |
Burcu Isik-Goren
-
|
2023 | 1 |
E. Arslan
-
|
2022 | 1 |
E. Karatayli
-
|
2013 | 1 |
Ebru Sanli
-
|
022 | 1 |
Ece Selvi
-
|
2023 | 1 |
Fatma Yilmaz-Karadag
-
|
2023 | 1 |
Ferhat Arslan
-
|
2023 | 1 |
G. Guler
-
|
2013 | 1 |
G. Kaygusuz
-
|
2013 | 1 |
Gurhan Bas
-
|
2023 | 1 |
Haluk Vahaboglu
-
|
2023 | 1 |
Hasan Kocoglu
-
|
2023 | 1 |
Hulya Caskurlu
-
|
2023 | 1 |
I. Kuzu
-
|
2013 | 1 |
K. Fritchie
-
|
2013 | 1 |
K. Kosemehmetoglu
-
|
2013 | 1 |
Kanoğlu Utku
-
|
2009 | 1 |
Leonid Grunin
-
|
2018 | 1 |
Mahmut Tayyar Kalcioglu
-
|
2023 | 1 |
Merve Açık
-
|
2015 | 1 |
Muge Nural-Pamukcu
-
|
2023 | 1 |
Naciye Betul Baysal
-
|
2023 | 1 |
O. Coskun
-
|
2013 | 1 |
O. Yapicier
-
|
2013 | 1 |
Onur Akdeniz
-
|
2020 | 1 |
P. Ergen
-
|
2022 | 1 |
P. Isik
-
|
2022 | 1 |
Pinar Ergen
-
|
2023 | 1 |
Ramazan Dilmen
-
|
2021 | 1 |
S. Dervisoglu
-
|
2013 | 1 |
Sacit Icten
-
|
2023 | 1 |
Semiha Ismailoglu
-
|
022 | 1 |
Sinan Uzman
-
|
2023 | 1 |
Solmaz Karabulut
-
|
2023 | 1 |
Tulin Akarsu-Ayazoglu
-
|
2023 | 1 |
Yasemin Cag
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50754 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24801 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1531 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Biyoteknolojisi, Nanoteknoloji, Gıda Teknolojileri |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 106 | 16 | 65 | 63 | 0 | 55 | 129 | 0 | 85 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 560 . | 643 . | 647 . | 606 . | - | 557 . | 541 . | - | 564 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 371 . | 461 . | 467 . | 431 . | - | 401 . | 397 . | - | 446 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 130 . | 213 . | 205 . | 162 . | - | 175 . | 145 . | - | 170 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 28 . | 71 . | 55 . | 47 . | - | 50 . | 34 . | - | 53 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 5 . | 18 . | 13 . | 14 . | - | 18 . | 19 . | - | 21 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 82 . | 144 . | 132 . | 110 . | - | 115 . | 95 . | - | 111 . | - |
Toplam Yayın | 5 | 3 | 4 | 4 | 0 | 2 | 5 | 0 | 3 | 0 |
Toplam Makale | 2 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 3 | 2 | 3 | 3 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 |
Makale (SCI) | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |