img

Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN

  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
  • Gıda Mühendisliği
  • Gıda Teknolojisi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
37
Atıf
158
h-index
5
Proje
16
Fikri Mülkiyet
1
WoS
Yayın
9
Atıf
152
h-index
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mühendislik Bilimleri (Dr), 2005, 2011
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2002, 2005
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1997, 2001
Araştırma Alanları
Gıda Biyoteknolojisi, Nanoteknoloji, Gıda Teknolojileri
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mühendislik Bilimleri (Dr), 2005, 2011
Yüksek Lisans, Türkiye, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2002, 2005
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1997, 2001
Kayıt Yok
İngilizce, KPDS, 65, Bahar, 2007
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Nanoteknoloji
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2005-2011, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Mühendislik Bilimleri Bölümü, Türkiye
2022-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2016-2019, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2013-2015, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Solmaz Karabulut, Yüksek Lisans, Azot konsantrasyonlarının mikroalg gelişimi ve biyokimyasal kompozisyonu üzerine etkisi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Barış Özel, Doktora, Composite polysaccharides and protein hydro-gels for controlled release applications: Formulation, characterization and release studies, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Onur Akdeniz, Yüksek Lisans, Un üretim hattında TS 13001 (HACCP) ile ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standartlarının karşılaştırılması, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
Gözde Peköz, Yüksek Lisans, GLUTENSİZ AHİ HELVASI ÜRETİMİ VE GELENEKSEL AHİ HELVASI (KIRŞEHİR) İLE KARŞILAŞTIRILMASI, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
İsmigül Ünlüel, Yüksek Lisans, Doksisiklin-gentamisin kombinasyonu yüklü mikroküre hazırlanması ve karakterizasyonu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman)
2021-2022, Gıda Güvenliği Yönetimi, Yüksek Lisans
2020-2021, Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği 2, Yüksek Lisans
2020-2021, Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği 1, Yüksek Lisans
2020-2021, Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği, Yüksek Lisans
2020-2021, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans
2019-2020, GIDA AMBALAJLAMADA İLERİ TEKNİKLER, Yüksek Lisans
2019-2020, GIDALARIN VE BİYOMALZEMELERİN MÜHENDİSLİK ÖZELLİKLERİ, Yüksek Lisans
2019-2020, Gıda Mühendisliğinde Araştırma ve Deneme Metodları, Yüksek Lisans
2019-2020, Mühendislikte İstatistik Yöntemler, Lisans
2019-2020, Beslenme İlkeleri, Lisans
2019-2020, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans
2019-2020, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans
2019-2020, Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği, Yüksek Lisans
2019-2020, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans
2018-2019, GIDALARIN VE BİYOMALZEMELERİN MÜHENDİSLİK ÖZELLİKLERİ, Yüksek Lisans
2018-2019, GIDA AMBALAJLAMADA İLERİ TEKNİKLER, Yüksek Lisans
2018-2019, ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2018-2019, GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ, Yüksek Lisans
2018-2019, Mühendislikte İstatistik Yöntemler, Lisans
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Lisans
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Lisans
2018-2019, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans
2017-2018, Gıda Ambalajlamada İleri Teknikler, Yüksek Lisans
2017-2018, Gıdaların ve Biyomalzemelerin Mühendislik Özellikleri, Yüksek Lisans
2017-2018, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans
2017-2018, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans
2017-2018, Beslenme İlkeleri, Lisans
2016-2017, Gıda Ambalajlamada İleri Teknikler, Yüksek Lisans
2016-2017, Gıdaların ve Biyomalzemelerin Mühendislik Özellikleri, Yüksek Lisans
2016-2017, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans
2016-2017, Anne ve Çocuk Beslenmesi, Lisans
2016-2017, Beslenme İlkeleri, Lisans
2016-2017, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans
2015-2016, Gıda Aromalandırma Teknolojisi, Yüksek Lisans
2015-2016, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2015-2016, Gıda Güvenliği Yönetimi, Yüksek Lisans
2015-2016, Enkapsülasyon Teknolojisi, Yüksek Lisans
2015-2016, Botanik 1, Lisans
2015-2016, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans
2014-2015, Gıda Biyoteknolojisi, Lisans
2014-2015, Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans
2014-2015, Gıda Teknolojisi, Lisans
2013-2014, Beslenme İlkeleri, Lisans
Kayıt Yok
Hidrofilik Antibiyotiklerin Dual Mikroenkapsülasyonu (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2022-2023
Arı Ürünleri İlavesinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2023
Doksisiklin ve Gentamisin Mikroenkapsülasyonu, Karakterizasyonu ve Kontrollü Salımı (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2021-2023
Dilimlenmiş Elmaların Kurutulması ve Kurutma Yöntemlerinin Karşılaştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2019-2021
GIDA GÜVENLİĞİ, İZLENEBİLİRLİK VE YASAL MEVZUATLAR (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017
BRUCELLOSIS: AN OVERVIEW (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017
İN VİTRO AND İN VİVOEVALUATİON OF DOXYCYCLİNE...... (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2016
Kontrollü Antibiyotik Salım Özellikli Biyobozunur Gıda Ambalajı Üzerine Çalışma (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2017
study of physiochemicalstructure and in vitro (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2015-2016
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ALT YAPI DESTEK PROJESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2015-2016
osteoartritli tavşan dizlerinde eklem içi doksisiklin sülfat uygulaması kıkırdak sertliğini iyileştirir (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2014
Antibiyotik Mikroenkapsülasyonu, Kontrollü Salımı ve Salım Sisteminin Matematiksel Modellenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2016
PCL FİLM OPTİMİZASYONU VE DİYAFRAM HÜCRESİ KULLANARAK DİFÜZSYON KATSAYISI ÖLÇÜLMESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2015
KIRŞEHİR İLİ ÇEVRESİNDE TARIM AMACI İLE KULLANILAN SU KAYNAKLARINDA TARIM TOPRAKLARINDA VE YETİŞTİRİLEN GIDA ÖRNEKLERİNDE AĞIR METAL VE PETİSİD KALINTI DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ,ANALİZ SONUÇLARININ İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2013-2016
Matriks Metalloproteinaz İnhibitörü Etkili İlaç Taşıyan Salım Sisteminin Kıkırdak Hastalıkları Tedavisindeki Etkinliğinin İncelenmesi (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Bursiyer , 2009-2011
Kontrollü İlaç Salım Sistemi ile Kıkırdak Hasarlarının Tedavisine Yönelik Yeni Yaklaşımın Etkinliğinin İn Situ İn Vitro ve İn Vivo Değerlendirilmesi ve Salım Sisteminin Modellenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2006-2009
(2015) Mikroküre formunda polimerik ilaç taşıyıcı, BÖLÜM C Kimya; Metalürji
Cag, Y., Icten, S., Isik-Goren, B., Baysal, N.B., Bektas, B., Selvi, E., Ergen, P., AYDIN, Ö., Ucisik, A.C., Yilmaz-Karadag, F., Caskurlu, H., Akarsu-Ayazoglu, T., Kocoglu, H., Uzman, S., Nural-Pamukcu, M., Arslan, F., Bas, G., Kalcioglu, M.T., Vahaboglu, H. (2023) "A novel approach to managing COVID-19 patients; results of lopinavir plus doxycycline cohort (Retraction of Vol 4, Pg 407, 2020)", EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY & INFECTIOUS DISEASES, 0 (0) DOI   
Ergen, P., Isik, P., Arslan, E., AYDIN, Ö. (2022) "Outcomes of cessation of antiviral therapy in chronic Hepatitis B: A retrospective cohort study (vol 36, pg 201, 2021)", MEDENIYET MEDICAL JOURNAL, 37 (1) pp. 125-125 DOI   
AYDIN, Ö., Ismailoglu, S., Akkan, A., Sanli, E. (2022) "Evaluation of Buildings and Building Physics Master's Thesis in Architectural Education in Turkey", GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE, 35 (1) pp. 1-12 [ESCI] DOI   
Aydın, Ö., Ünlüel, İ. (2021) "Enkapsülasyon Teknikleri ve Kontrollü Salım", Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 32 (0) pp. 640-648 [TR Dizin] Link DOI  
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2020) "In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels", Carbohydrate Polymers, 229 (0) [SCI Expanded] DOI    
Özel, B., Aydın, Ö., Grunin, L., Öztop, H.M. (2018) "Physico-Chemical Changes of Composite Whey Protein Hydrogels in Simulated Gastric Fluid Conditions", Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66 (36) pp. 9542-9555 [SCI Expanded] Link DOI    
Özel, B., Çıkrıkcı, S., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2017) "Polysaccharide blended whey protein isolate-(WPI) hydrogels: A physicochemical and controlled release study", Food Hydrocolloids, 71 (0) pp. 35-46 [SCI Expanded] Link DOI   
Ünlüel, İ., Aydın, Ö. (2016) "Bir Zeytin Fenoliği Olan Oleuropeinin Sağlığımız Üzerine Etkileri", Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi-Zeytin Bilimi, 6 (2) pp. 77-81 Link  
Aydın, Ö., Aydın, B., Tezcaner, A., Keskin, D. (2015) "Study on physiochemical structure and in vitro release behaviors of doxycycline loaded PCL microspheres", Journal of Applied Polymer Science, 132 (14) [SCI Expanded] DOI   
Aydın, Ö., Korkusuz, F., Korkusuz, P., Tezcaner, A., Bilgiç, E., Yaprakcı, M.V., Keskin, D. (2015) "In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis", Journal of Biomedical Materials Research Part B: Applied Biomaterials, 103 (6) pp. 1238-1248 [SCI Expanded] Link DOI    
Özlem, A., Levent, B., Nevzat, A. (2010) "Mathematical Analysis of Peeling of Carrots", Gıda, 35 (2) pp. 89-95 [TR Dizin] Link   
Özlem, A., Levent, B., ArtıkNevzat, (2010) "Effect of Peeling Methods on Quality of Carrots", Gıda, 35 (3) pp. 169-175 [TR Dizin] Link   
Karabulut, S., Aydın, Ö., Erkaya, İ.A. (2023) "BESİ ORTAMINDAKİ FARKLI AZOT KONSANTRASYONLARININ MİKROALG Monoraphidium contortum’un BİYOKÜTLE ÜRETİMİNE ETKİLERİNİN TESPİT EDİLMESİ", 5. INTERNATIONAL GÖBEKLİTEPE SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS 06-07 MAY 2023 , (pp. 377-378), Şanlıurfa, Türkiye, (Mayıs 2023
Peköz, G., Aydın, Ö. (2021) "Yöresel Yemekler ile İlgili Bir İnceleme: Kırşehir Örneği", 7. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK) , Türkiye, (Kasım 2021
Akdeniz, O., Aydın, Ö. (2020) "Iso 22000 ve Haccp: Farklar ve Benzerlikler", 4. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK) , Türkiye, (Eylül 2020
Aydın, Ö., Demir, B. (2018) "Türkiye’nin Zeytinyağı Potansiyeli ve Zeytinyağının İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri", 6. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Aralık 2018
Aydın, Ö. (2018) "Study On Controlled Antibiotic Release Featured Biodegradable Food Packaging", 3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences , (Temmuz 2018
Aydın, Ö. (2018) "Polymeric Controlled Release Systems: An Overview", 3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences , (Temmuz 2018
Öztop, H.M., Özel, B., Çıkrıkcı, S., Aydın, Ö. (2017) "Effect of Different Heating Types on The Release Behavior Black Carrot Extract from Polysaccharide Added Whey Protein Hydrogels", Institute of Food Technology Annual Meeting , Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, (Haziran 2017
Aydın, Ö., Azarkan, S.Y. (2017) "Determination of Heavy Metals and Pesticide Residue Levels in Water Resources, Agricultural Land and Farm Products in Kırşehir", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Haziran 2017
Aydın, Ö., Ünlüel, İ. (2017) "Brucellozis:An Overview", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Haziran 2017
Aydın, Ö. (2016) "Diyafram Hücresi Kullanarak Antimikrobiyel Özellikli Gıda Ambalajlarının Difüzyon Katsayısının Ölçülmesi", 12. Gıda Kongresi , Edirne, Türkiye, (Ekim 2016
Aydın, Ö. (2016) "Mathematical analysis of controlled slow release of poly caprolactone microspheres encapsulated with doxycycline hyclate", 2nd International Congress on the World of Technology and Advanced Materials , (Aralık 2016
Aydın, Ö., Açık, M. (2015) "Çiftlikten Sofraya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri", 5. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Nisan 2015
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2015) "Mikroakışkanlaştırma Ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans Relaksometre NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle İncelenmesi", 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Türkiye, (Kasım 2015
Özel, B., Aydın, Ö., Öztop, H.M. (2015) "Investigating the Effects of Syrup Type and Compostions on Syrup Distribution in Kemalpasha Dessert by Magnetic Resonance Imaging MRI Technique", The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Eylül 2015
Aydın, Ö., Korkusuz, F., Korkusuz, P., Bilgiç, E., Yaprakcı, M.V., Tezcaner, A., Keskin, D. (2014) "Intra articular doxycycline chondroitin sulfate application improves cartilage hardness in osteoarthritic rabbit knees", EORS 2014 , Nantes, Fransa, (Temmuz 2014
Kosemehmetoglu, K., Kaygusuz, G., Fritchie, K., AYDIN, Ö., Yapicier, O., Coskun, O., Karatayli, E., Guler, G., Kuzu, I., Dervisoglu, S. (2013) "Gastrointestinal Stromal Tumor Metastatic to Bone: Clinicopathological and Molecular Features of 29 Cases, Including 8 Previously Unreported Cases", , (pp. 15) 
Özlem, A., Ayşen, T., Dilek, K. (2011) "Effects of Doxycycline Delivery from PCL Microspheres in a Three Dimensional Culture", 3rd PharmSciFair , Prag, Çek Cumhuriyeti, (Haziran 2011
Özlem, A., Baran, A., Utku, K., Ayşen, T., Dilek, K. (2009) "Mathematical Modelling of Doxycyline Release from Polycaprolactone Microspheres", 22nd European Conference on Biomaterials , Lozan, İsviçre, (Eylül 2009
Özlem, A., Ayşen, T., Dilek, K. (2009) "Antibiotic Release for Skin Wounds", International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends , Ankara, Türkiye, (Eylül 2009
Özlem, A., Levent, B., Nevzat, A. (2005) "Mathematical Analysis of Peeling of Carrots", 1st International Food and Nutrition Congress , İstanbul, Türkiye, (Haziran 2005
Kayıt Yok
Aydın, Ö. (2023) "KONTROLLÜ ANTİBİYOTİK SALIMI: BİYOBOZUNUR GIDA AMBALAJI ÖRNEĞİ", Kitap: Mühendislikte İleri ve Çağdaş Çalışmalar 2, : Duvar Yayınevi  
Aydın, Ö. (2023) "MİKROENKAPSÜLASYON: TEKNİKLER, KULLANILAN YÖNTEMLER VE SÜT ENDÜSTRİSİNDEKİ DURUMU", Kitap: Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler - Aralık 2023 - Cilt 2, : Serüven Yayınevi  
Dilmen, R., Aydın, Ö. (2021) "GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ BİTKİLERE GENEL BİR BAKIŞ: DÜNYA VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU", Kitap: Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, 2021/Aralık CİLT2, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı/Gece Publishing  
Peköz, G., Aydın, Ö. (2021) "YÖRESEL GIDA VE YÖRESEL YEMEKLER İLE İLGİLİ BİR İNCELEME: KIRŞEHİR ÖRNEĞİ", Kitap: Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler, : Gece Kitaplığı/Gece Publishing  
Aydın, Ö. (2021) "HER YÖNÜYLE BRUSELLOZ", Kitap: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler, 2021/Eylül cilt2, Ankara/Türkiye : Gece Kitaplığı/Gece Publishing  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi, 2017
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Research and Technology, 0
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Polysaccharide blended whey protein isolate-(WPI) hydrogels: A physicochemical and controlled release study
Food Hydrocolloids
66 2 0 1 1 0 0 0 70
2
In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels
Carbohydrate Polymers
28 1 0 1 0 0 0 0 30
3
Physico-Chemical Changes of Composite Whey Protein Hydrogels in Simulated Gastric Fluid Conditions
Journal of Agricultural and Food Chemistry
25 0 0 0 0 1 0 0 26
4
Study on physiochemical structure and in vitro release behaviors of doxycycline loaded PCL microspheres
Journal of Applied Polymer Science
14 1 0 0 0 0 0 0 15
5
In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis
Journal of Biomedical Materials Research Part B: Applied Biomaterials
12 2 0 0 0 0 0 0 14
6
Enkapsülasyon Teknikleri ve Kontrollü Salım
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
0 0 0 0 1 0 0 0 1
7
Bir Zeytin Fenoliği Olan Oleuropeinin Sağlığımız Üzerine Etkileri
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi-Zeytin Bilimi
0 0 0 1 0 0 0 0 1
8
Evaluation of Buildings and Building Physics Master's Thesis in Architectural Education in Turkey
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
0 1 0 0 0 0 0 0 1
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Barış Özel
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2015 - 2020 6
Halil Mecit Öztop
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
2015 - 2020 6
Aydın Özlem
-
2005 - 2011 6
Ayşen Tezcaner
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
2014 - 2015 3
Dilek Keskin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
2014 - 2015 3
Bayındırlı Levent
-
2005 - 2010 3
İsmigül Ünlüel
-
2016 - 2021 3
Keskin Dilek
-
2009 - 2011 3
Tezcaner Ayşen
-
2009 - 2011 3
Mustafa Volkan Yaprakcı
Afyon Kocatepe Üniversitesi
2014 - 2015 2
Sevil Çıkrıkcı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
2017 2
Elif Bilgiç
Hacettepe Üniversitesi
2014 - 2015 2
Petek Korkusuz
Hacettepe Üniversitesi
2014 - 2015 2
Feza Korkusuz
Hacettepe Üniversitesi
2014 - 2015 2
Artık Nevzat
-
2005 - 2010 2
Gözde Peköz
-
2021 2
-
2023 1
Ahi Evran Üniversitesi
2017 1
Baran Aydın
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
2015 1
ArtıkNevzat
-
2010 1
Ayca Akkan
-
022 1
Aydın Baran
-
2009 1
Ayse Canan Ucisik
-
2023 1
Barış Demir
-
2018 1
Begum Bektas
-
2023 1
Burcu Isik-Goren
-
2023 1
E. Arslan
-
2022 1
E. Karatayli
-
2013 1
Ebru Sanli
-
022 1
Ece Selvi
-
2023 1
Fatma Yilmaz-Karadag
-
2023 1
Ferhat Arslan
-
2023 1
G. Guler
-
2013 1
G. Kaygusuz
-
2013 1
Gurhan Bas
-
2023 1
Haluk Vahaboglu
-
2023 1
Hasan Kocoglu
-
2023 1
Hulya Caskurlu
-
2023 1
I. Kuzu
-
2013 1
K. Fritchie
-
2013 1
K. Kosemehmetoglu
-
2013 1
Kanoğlu Utku
-
2009 1
Leonid Grunin
-
2018 1
Mahmut Tayyar Kalcioglu
-
2023 1
Merve Açık
-
2015 1
Muge Nural-Pamukcu
-
2023 1
Naciye Betul Baysal
-
2023 1
O. Coskun
-
2013 1
O. Yapicier
-
2013 1
Onur Akdeniz
-
2020 1
P. Ergen
-
2022 1
P. Isik
-
2022 1
Pinar Ergen
-
2023 1
Ramazan Dilmen
-
2021 1
S. Dervisoglu
-
2013 1
Sacit Icten
-
2023 1
Semiha Ismailoglu
-
022 1
Sinan Uzman
-
2023 1
Solmaz Karabulut
-
2023 1
Tulin Akarsu-Ayazoglu
-
2023 1
Yasemin Cag
-
2023 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50754
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 24801
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1531
Anahtar Kelimeler Gıda Biyoteknolojisi, Nanoteknoloji, Gıda Teknolojileri
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 106 16 65 63 0 55 129 0 85 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 560 . 643 . 647 . 606 . - 557 . 541 . - 564 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) 371 . 461 . 467 . 431 . - 401 . 397 . - 446 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 130 . 213 . 205 . 162 . - 175 . 145 . - 170 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 28 . 71 . 55 . 47 . - 50 . 34 . - 53 . -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) 5 . 18 . 13 . 14 . - 18 . 19 . - 21 . -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) 82 . 144 . 132 . 110 . - 115 . 95 . - 111 . -
Toplam Yayın 5 3 4 4 0 2 5 0 3 0
Toplam Makale 2 1 1 1 0 1 1 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 3 0 2 0
Toplam Bildiri 3 2 3 3 0 1 1 0 1 0
Makale (SCI) 2 0 1 1 0 1 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 3 0 2 0
Bildiri (Uluslararası) 1 1 3 2 0 1 1 0 1 0
Bildiri (Ulusal) 2 1 0 1 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri