img
img
Mikroakışkanlaştırma Ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans Relaksometre NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle İncelenmesi  
Yazarlar (3)
Barış Özel
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Halil Mecit Öztop
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Poster Olarak Sergilenen Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Kongre Tarihi 12-11-2015 / 14-11-2015
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş