img
img
Effect of Different Heating Types on The Release Behavior Black Carrot Extract from Polysaccharide Added Whey Protein Hydrogels   
Yazarlar (4)
Halil Mecit Öztop
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Barış Özel
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Sevil Çıkrıkcı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Ahi Evran University, Department of Food Engineering, Kirsehir, Turkey1 Middle East Technical University, Department of Food Engineering, Ankara, Turkey2
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı Institute of Food Technology Annual Meeting
Kongre Tarihi 25-06-2017 / 28-06-2017
Basıldığı Ülke Amerika Birleşik Devletleri
Basıldığı Şehir Las Vegas
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş