Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23640 kayıt
Effects of Drying Methods on Amounts of Phenolic and Flavonoid Compounds and Antioxidant Capacity of Plantago Lanceolata L.
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Animal and Plant Sciences-JAPS
Determination of Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Satureja hortensis L
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
The Effects of Drying Methods on Total Phenolic and Flavonoid Substances and Antioxidant Capacity of Redstem Filaree Erodium Cicutarium
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Applied Ecology and Environmental Research
The effects of Drying on Phytochemicals of Self-Growing Plant Taraxacum officinale L.
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
Determination of Bioactive Chemicals and Antioxidant Capacity in Different Plant Parts of Coriander (Coriandrum Sativum L.)
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Animal and Plant Sciences-JAPS
Identification of Cytosolic and Noncytosolic Carbonic Anhydrases in Brain
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Iranian Journal of Science and Technology, Transactions A: Science
Determination of Antioxidant Capacities of Mistletoe (Viscum album ssp. austriacum) Leaf and Bud Extracts
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Investigation of Bioactive Chemicals of Passion Flower (Passiflora incarnata L.)
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Cotoneaster Transcaucasicus Pojark. Determination of Bioactive Component Amounts and Antioxidant Activities in Fruit Extracts
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Erzurum Olur Yöresinden Toplanan Berberis Vulgaris L. Meyvelerinin Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Kırşehir’de Yetiştirilen Cemele Biberinin Biyoaktif Bileşenlerinin ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Lonicera iberica M. Bieb.: Investigation Antioxidant Activity and Bioactive Chemicals
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Effects of Some Hormones on Enzyme Activities of Carbonic Anhydrase from Brain in vitro
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Asian Journal of Chemistry
Expression of Cytosolic and Non-Cytosolic Carbonic Anhydrase Enzymes from Bovine Large Intestine
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Asian Journal of Chemistry
İnce Bağırsak Karbonik Anhidraz Aktivitesi Üzerine Ornidazol ve Metronidazol İlaçlarının İnvitro Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İnsan Sağlığı ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Magnezyum
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2019
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Determination of Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Satureja hortensis L
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
Determination Of Phytochemicals and Antioxidant Capacities of Fresh Scots Pine (Pinus Sylvestris L.) Sprouts Consumed as Herbal Tea
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
DETERMINATION OF THE BIOACTIVE COMPONENTS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF CAPPARIS SPINOSA AS A NUTRIENT
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2.Ahi Evran International Conference on Scientific Research
Ardıç Meyvelerinin (Juniperus foetidissima, Juniperus communis Var.) Antioksidan Potansiyelinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme ve Diyetetik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Fen Bilimleri ve İnovasyon Kongresi
«
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
»