Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23256 kayıt
Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin
Link
DOI
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Akman, P.K., Sağdıç, O. (2022) "
Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 42 (1) p. 12
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23273">
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Akman, P.K., Sağdıç, O. (2022) "
Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 42 (1) p. 12
[SCI Expanded]
Link
DOI
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Akman, P.K., Sağdıç, O. (2022) "
Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 42 (1) p. 12
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin
Link
DOI
TEKLE, Ş.
(2022) "
Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin
",
Journal of Interdisciplinary Food Studies
, 2 (1) pp. 41-50
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23274">
TEKLE, Ş.
(2022) "
Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin
",
Journal of Interdisciplinary Food Studies
, 2 (1) pp. 41-50
Link
DOI
TEKLE, Ş.
(2022) "
Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin
",
Journal of Interdisciplinary Food Studies
, 2 (1) pp. 41-50
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Interdisciplinary Food Studies
Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi
Link
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2020) "
Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi
",
Journal of Halal and Ethical Research
, (0)
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23276">
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2020) "
Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi
",
Journal of Halal and Ethical Research
, (0)
Link
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2020) "
Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi
",
Journal of Halal and Ethical Research
, (0)
Link
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Halal and Ethical Research
Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2023) "
Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties
",
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
, Afyon, Türkiye, (
Mayıs 2023
)
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2023) "
Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties
",
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
, Afyon, Türkiye, (
Mayıs 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
Recycling of Grape Processing Waste
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2022) "
Recycling of Grape Processing Waste
",
International Anatolian Grape Conference
, (pp. 100-101), Adıyaman, Türkiye, (
Mart 2022
)
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2022) "
Recycling of Grape Processing Waste
",
International Anatolian Grape Conference
, (pp. 100-101), Adıyaman, Türkiye, (
Mart 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Anatolian Grape Conference
Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini
DOĞAN, Ö., Yavuzer, E., KÖSE, M.,
TEKLE, Ş.
(2022) "
Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini
",
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, Ankara, (
Kasım 2022
)
DOĞAN, Ö., Yavuzer, E., KÖSE, M.,
TEKLE, Ş.
(2022) "
Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini
",
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, Ankara, (
Kasım 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü
Ramazan, F.,
TEKLE, Ş.
, Yavuzer, E. (2022) "
Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü
",
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
, (pp. 54), Kırşehir, Türkiye, (
Haziran 2022
)
Ramazan, F.,
TEKLE, Ş.
, Yavuzer, E. (2022) "
Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü
",
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
, (pp. 54), Kırşehir, Türkiye, (
Haziran 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates
Bozkurt, F., Bekiroğlu, H., Akman, P.K.,
TEKLE, Ş.
, Karasu, S., Sağdıç, O. (2021) "
Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates
",
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Bozkurt, F., Bekiroğlu, H., Akman, P.K.,
TEKLE, Ş.
, Karasu, S., Sağdıç, O. (2021) "
Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates
",
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts
TEKLE, Ş.
, Baycar, A., Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2022) "
Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts
",
Second International Congress on Biological and Health Sciences
, (pp. 329), Afyonkarahisar, Türkiye, (
Mart 2022
)
TEKLE, Ş.
, Baycar, A., Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2022) "
Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts
",
Second International Congress on Biological and Health Sciences
, (pp. 329), Afyonkarahisar, Türkiye, (
Mart 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Second International Congress on Biological and Health Sciences
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis
Yavuzer, E.,
TEKLE, Ş.
, ÇINARLI, M. (2021) "
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis
",
International Congress on Biological and Health Sciences
, Afyon(Online), Türkiye, (
Mayıs 2021
)
Yavuzer, E.,
TEKLE, Ş.
, ÇINARLI, M. (2021) "
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis
",
International Congress on Biological and Health Sciences
, Afyon(Online), Türkiye, (
Mayıs 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences
Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2021) "
Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates
",
International Congress on Biological and Health Sciences
, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2021) "
Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates
",
International Congress on Biological and Health Sciences
, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences
Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2021) "
Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.
",
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
, (
Ekim 2021
)
TEKLE, Ş.
, Bozkurt, F., Sağdıç, O. (2021) "
Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.
",
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
, (
Ekim 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2019) "
Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler
",
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu
, Türkiye, (
Nisan 2019
)
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2019) "
Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler
",
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu
, Türkiye, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLARIN HELAL GIDA AÇISINDAN İNCELENMESİ
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2018) "
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLARIN HELAL GIDA AÇISINDAN İNCELENMESİ
",
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu (TÜRKAS)
, Türkiye, (
Şubat 2018
)
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2018) "
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLARIN HELAL GIDA AÇISINDAN İNCELENMESİ
",
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu (TÜRKAS)
, Türkiye, (
Şubat 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu (TÜRKAS)
HAYVANSAL KAYNAKLI GIDA KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA AÇISINDANİNCELENMESİ
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2017) "
HAYVANSAL KAYNAKLI GIDA KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA AÇISINDANİNCELENMESİ
",
4th International Halal and Healthy Food Congress
, (
Aralık 2017
)
TEKLE, Ş.
, Sağdıç, O. (2017) "
HAYVANSAL KAYNAKLI GIDA KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA AÇISINDANİNCELENMESİ
",
4th International Halal and Healthy Food Congress
, (
Aralık 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Halal and Healthy Food Congress
Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables
",
International Journal of Educational Methodology
, 8 (1) pp. 117-127
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23293">
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables
",
International Journal of Educational Methodology
, 8 (1) pp. 117-127
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables
",
International Journal of Educational Methodology
, 8 (1) pp. 117-127
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Educational Methodology
THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Topaloğlu, T. (2021) "
THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING
",
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)
, 6 (14) pp. 431-476
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23294">
AFACAN, Ş.
, Topaloğlu, T. (2021) "
THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING
",
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)
, 6 (14) pp. 431-476
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Topaloğlu, T. (2021) "
THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING
",
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)
, 6 (14) pp. 431-476
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ
Link
DOI
AFACAN, Ş.
(2022) "
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 12 (1) pp. 472-487
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23295">
AFACAN, Ş.
(2022) "
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 12 (1) pp. 472-487
[TR Dizin]
Link
DOI
AFACAN, Ş.
(2022) "
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 12 (1) pp. 472-487
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance
",
International Journal of Progressive Education
, 18 (3) pp. 25-43
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23296">
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance
",
International Journal of Progressive Education
, 18 (3) pp. 25-43
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Kaya, E.E. (2022) "
Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance
",
International Journal of Progressive Education
, 18 (3) pp. 25-43
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Progressive Education
KEMAN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME STRATEJİLERİYLE DESENLENMİŞ ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERİN KEMAN PERFORMANSLARINA ETKİSİ
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Çilden, Ş. (2020) "
KEMAN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME STRATEJİLERİYLE DESENLENMİŞ ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERİN KEMAN PERFORMANSLARINA ETKİSİ
",
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, (54) pp. 74-105
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23297">
AFACAN, Ş.
, Çilden, Ş. (2020) "
KEMAN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME STRATEJİLERİYLE DESENLENMİŞ ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERİN KEMAN PERFORMANSLARINA ETKİSİ
",
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, (54) pp. 74-105
[TR Dizin]
Link
DOI
AFACAN, Ş.
, Çilden, Ş. (2020) "
KEMAN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME STRATEJİLERİYLE DESENLENMİŞ ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERİN KEMAN PERFORMANSLARINA ETKİSİ
",
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, (54) pp. 74-105
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
«
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
»