Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23492 kayıt
The bioactive efficiency of ultrasonic extracts from acorn leaves and green walnut husks against Bacillus cereus: a hybrid approach to PCA with the Taguchi method
6 6
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
Characterization of Grape Molasses/Sesame Paste/Honey Blends: Multiple Response Optimization of Some Physicochemical, Bioactive, Viscoelastic and Sensory Properties
12 12
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
Physicochemical functional and sensory properties of mellorine enriched with different vegetable juices and TOPSIS approach to determine optimum juice concentration
24 24
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD BIOSCIENCE
Health Benefits Of Soybean
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium On Food, Nutrition And Cancer
Geleneksel Bir Gıda Kaman Cevizlisi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Traditioanal Foods from Adriatic to Caucasus
Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi
Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi
Textural and sensory analyses of cream cheese
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2011
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Congress on Food and Nutrition
Mitigation of formation of hydroxymethylfurfural (5-hmf) in model systems through tannic acid
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XIXth EuroFoodChem Conference
Optimization of extraction of the hazelnut green husk bioactive compounds by using ultrasound: combined design and central composite design approach
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XIXth EuroFoodChem Conference
Effect Of Broccoli Juice On Rheological And Textural Properties Of Mellorine
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2012
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology
Recombinant Production and Biochemical Characterization of Thermostable Arabinofuranosidase from Acidothermophilic Alicyclobacillus Acidocaldarius
0 0
Kurum Bilgileri
Mucur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Springer Science and Business Media LLC
An estradiol releasing, proangiogenic hydrogel as a candidate material for use in soft tissue interposition
8 8
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
NEUROUROLOGY AND URODYNAMICS
Nuclear targeting peptide-modified, DOX-loaded, PHBV nanoparticles enhance drug efficacy by targeting to Saos-2 cell nuclear membranes
16 16
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF BIOMATERIALS SCIENCE-POLYMER EDITION
Development of a UV crosslinked biodegradable hydrogel containing adipose derived stem cells to promote vascularization for skin wounds and tissue engineering
362 362
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BIOMATERIALS
In vitro and transdermal penetration of PHBV micro nanoparticles
28 28
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF MATERIALS SCIENCE-MATERIALS IN MEDICINE
Biocompatibility of Dead Sea Water and retinyl palmitate carrying poly 3 hydroxybutyrate co 3 hydroxyvalerate micro nanoparticles designed for transdermal skin therapy
6 6
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF BIOACTIVE AND COMPATIBLE POLYMERS
A UV crosslinked hydrogel loaded with ADSCto promote vascularization for tissue engineered skin
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TERMIS
Estradiol releasing hydrogel as a proangiogenic substitute for fat flaps used in urogenital reconstruction
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Urology Association Annual Congress 2017
Delivery of Drugs into Cells with PHBV Nanoparticles
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Kimya
Fiziko-Kimya
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TISSUE ENGINEERING PART A
«
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
»