Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23615 kayıt
Şanlıurfa İlinde Mezbahaya Kesim İçin Getirilen Koyunlarda Maedi-Visna Virus Enfeksiyonunun Seroprevalansı
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XI. Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi-Uluslararası Katılımlı
Determination of The Heating and Cooling Degree Day Values ofLaying Quail Henhouse by The Degree Day Method
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International, 14th National Congress on Agricultural Structures and Irrigation
Doğal Beslenme ile Çağımızın Hastalığına Çözüm Yolları.
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi
İnsan Beslenmesinde Kinoa (Chenopodium Quinoa Wild.)’nın Önemi.
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi
Beyaz Et Tüketim Alışkanlıklarına Kırşehir Örneği.
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi
Hayvan Beslemede Horoz İbiği’nin (Amaranthus L.) Önemi
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
X. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi
Determination of Nutrient and İn Vitro Gas Production Values of Buckwheat Fagopyrumesculentum Moench Stalks
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Agriculture For Life, Life For Agriculture, Romania
Çevre Sorunlarına Farklı Bakış: Endüstriyel Simbiyoz
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
Kanatlı Hayvanların Rasyonlarında Kullanılan Fitoöstroejenik Maddeler ve Bazı Etki Mekanizmaları
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1. Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi
Meat Quality Characteristics of Hair, Angora, Kilis and Honamli Turkish Indigenous Goat Breeds
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EARET, URUAE ICEHM Int’l Conference
The Role and Importance of Halal Food Certification in TurkishRepublic’s Broiler Exports
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch’2018
“Turkısh Republıc” Egg Productıon Rısıng Brand In Europe
0 0
Kurum Bilgileri
Ziraat Fakültesi
Tarımsal Biyoteknoloji
Hayvansal Biyoteknoloji
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SCIENTIFIC PAPERS-SERIES D-ANIMAL SCIENCE
A waste material rich in bioactive compounds: Hazelnut waste
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Food Science and Engineering
The bioactive efficiency of ultrasonic extracts from acorn leaves and green walnut husks against Bacillus cereus: a hybrid approach to PCA with the Taguchi method
5 5
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
Characterization of Grape Molasses/Sesame Paste/Honey Blends: Multiple Response Optimization of Some Physicochemical, Bioactive, Viscoelastic and Sensory Properties
10 10
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
Physicochemical functional and sensory properties of mellorine enriched with different vegetable juices and TOPSIS approach to determine optimum juice concentration
23 23
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD BIOSCIENCE
Health Benefits Of Soybean
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium On Food, Nutrition And Cancer
Geleneksel Bir Gıda Kaman Cevizlisi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Traditioanal Foods from Adriatic to Caucasus
Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi
Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi
«
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
»