img
img
Toplam 23009 kayıt

Carbon Footprint and Sustainable Development: The Case of Turkey

Han, V., POLAT, G. (2019) "Carbon Footprint and Sustainable Development: The Case of Turkey", 2nd International Conference on Technology and Science , Burdur, Türkiye, (Kasım 2019 Han, V., POLAT, G. (2019) "Carbon Footprint and Sustainable Development: The Case of Turkey", 2nd International Conference on Technology and Science , Burdur, Türkiye, (Kasım 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Conference on Technology and Science

Habeş-rû Bir Dilber-i Yemen: Kahve ve XIX. Yüzyılda Yazılmış “Kahve” Redifli Beş Gazel

Link DOI   BABAARSLAN, G. (2022) "Habeş-rû Bir Dilber-i Yemen: Kahve ve XIX. Yüzyılda Yazılmış “Kahve” Redifli Beş Gazel", Artuklu İnsan ve Toplum Bilim Dergisi, 7 (2) pp. 21-44 Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9352"> BABAARSLAN, G. (2022) "Habeş-rû Bir Dilber-i Yemen: Kahve ve XIX. Yüzyılda Yazılmış “Kahve” Redifli Beş Gazel", Artuklu İnsan ve Toplum Bilim Dergisi, 7 (2) pp. 21-44 Link DOI   BABAARSLAN, G. (2022) "Habeş-rû Bir Dilber-i Yemen: Kahve ve XIX. Yüzyılda Yazılmış “Kahve” Redifli Beş Gazel", Artuklu İnsan ve Toplum Bilim Dergisi, 7 (2) pp. 21-44 Link DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Artuklu İnsan ve Toplum Bilim Dergisi

Bir Mahbûba Sevb-i Cedîd Giydirmek: Erzurumlu Rahmî’nin Manzum Avâmil Tercümesi

Link   BABAARSLAN, G. (2022) "Bir Mahbûba Sevb-i Cedîd Giydirmek: Erzurumlu Rahmî’nin Manzum Avâmil Tercümesi", Divan Edebiyatı Araştırmaları Dergisi, 14 (29) pp. 310-330 [TR Dizin] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9353"> BABAARSLAN, G. (2022) "Bir Mahbûba Sevb-i Cedîd Giydirmek: Erzurumlu Rahmî’nin Manzum Avâmil Tercümesi", Divan Edebiyatı Araştırmaları Dergisi, 14 (29) pp. 310-330 [TR Dizin] Link   BABAARSLAN, G. (2022) "Bir Mahbûba Sevb-i Cedîd Giydirmek: Erzurumlu Rahmî’nin Manzum Avâmil Tercümesi", Divan Edebiyatı Araştırmaları Dergisi, 14 (29) pp. 310-330 [TR Dizin] Link  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Divan Edebiyatı Araştırmaları Dergisi

Bahr-i Tavîl Literatürüne Ekler: Fehîm, Yahyâ ve Zâhirî'nin Bahr-i Tavîlleri

Link   BABAARSLAN, G. (2021) "Bahr-i Tavîl Literatürüne Ekler: Fehîm, Yahyâ ve Zâhirî'nin Bahr-i Tavîlleri", Littera Turca Journal of Turkish Language and Literature, 7 (1) pp. 1-14 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9354"> BABAARSLAN, G. (2021) "Bahr-i Tavîl Literatürüne Ekler: Fehîm, Yahyâ ve Zâhirî'nin Bahr-i Tavîlleri", Littera Turca Journal of Turkish Language and Literature, 7 (1) pp. 1-14 Link   BABAARSLAN, G. (2021) "Bahr-i Tavîl Literatürüne Ekler: Fehîm, Yahyâ ve Zâhirî'nin Bahr-i Tavîlleri", Littera Turca Journal of Turkish Language and Literature, 7 (1) pp. 1-14 Link  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Littera Turca Journal of Turkish Language and Literature

DTCF Kütüphanesi Mustafa Con A 647 Numarada Kayıtlı Şiir Mecmuası ve MESTAP'a Göre Tasnifi

Link   BABAARSLAN, G., DOĞAN, A. (2020) "DTCF Kütüphanesi Mustafa Con A 647 Numarada Kayıtlı Şiir Mecmuası ve MESTAP'a Göre Tasnifi", Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi (Sobider), (49) pp. 750-785 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9355"> BABAARSLAN, G., DOĞAN, A. (2020) "DTCF Kütüphanesi Mustafa Con A 647 Numarada Kayıtlı Şiir Mecmuası ve MESTAP'a Göre Tasnifi", Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi (Sobider), (49) pp. 750-785 Link   BABAARSLAN, G., DOĞAN, A. (2020) "DTCF Kütüphanesi Mustafa Con A 647 Numarada Kayıtlı Şiir Mecmuası ve MESTAP'a Göre Tasnifi", Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi (Sobider), (49) pp. 750-785 Link  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi (Sobider)

Amasyalı Vâzıh ve Dîvânçesi

Link    BABAARSLAN, G. (2021) "Amasyalı Vâzıh ve Dîvânçesi", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (4) [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-9356"> BABAARSLAN, G. (2021) "Amasyalı Vâzıh ve Dîvânçesi", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (4) [TR Dizin] Link    BABAARSLAN, G. (2021) "Amasyalı Vâzıh ve Dîvânçesi", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (4) [TR Dizin] Link   
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi

Lâmi'î Çelebi'nin Ferhâd ile Şîrîn Mesnevisinde Yol ve Yolculuk

Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Lâmi'î Çelebi'nin Ferhâd ile Şîrîn Mesnevisinde Yol ve Yolculuk", Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies, (83) pp. 191-217 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9357"> BABAARSLAN, G. (2020) "Lâmi'î Çelebi'nin Ferhâd ile Şîrîn Mesnevisinde Yol ve Yolculuk", Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies, (83) pp. 191-217 Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Lâmi'î Çelebi'nin Ferhâd ile Şîrîn Mesnevisinde Yol ve Yolculuk", Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies, (83) pp. 191-217 Link  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies

Cem Sultan'ın Türkçe Divanı'nda Bulunmayan Bazı Şiirleri

Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Cem Sultan'ın Türkçe Divanı'nda Bulunmayan Bazı Şiirleri", DTCF Türkoloji Dergisi, 24 (2) pp. 55-116 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9358"> BABAARSLAN, G. (2020) "Cem Sultan'ın Türkçe Divanı'nda Bulunmayan Bazı Şiirleri", DTCF Türkoloji Dergisi, 24 (2) pp. 55-116 Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Cem Sultan'ın Türkçe Divanı'nda Bulunmayan Bazı Şiirleri", DTCF Türkoloji Dergisi, 24 (2) pp. 55-116 Link  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DTCF Türkoloji Dergisi

Kemâl Paşazâde'nin Divanında Bulunmayıp İki Nazire Mecmuasında Bulunan Şiirleri Üzerine

Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Kemâl Paşazâde'nin Divanında Bulunmayıp İki Nazire Mecmuasında Bulunan Şiirleri Üzerine", Uluslararası Yunus Emre Sosyal Bilimler Dergisi, 1 (1) pp. 66-76 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-9360"> BABAARSLAN, G. (2020) "Kemâl Paşazâde'nin Divanında Bulunmayıp İki Nazire Mecmuasında Bulunan Şiirleri Üzerine", Uluslararası Yunus Emre Sosyal Bilimler Dergisi, 1 (1) pp. 66-76 Link   BABAARSLAN, G. (2020) "Kemâl Paşazâde'nin Divanında Bulunmayıp İki Nazire Mecmuasında Bulunan Şiirleri Üzerine", Uluslararası Yunus Emre Sosyal Bilimler Dergisi, 1 (1) pp. 66-76 Link  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Yunus Emre Sosyal Bilimler Dergisi

Türkçe Divanlar Kataloğu (Bibliyografya)

Köksal, M.F., BABAARSLAN, G. (2021) "Türkçe Divanlar Kataloğu (Bibliyografya)", İstanbul/Türkiye : DBY YAYINLARI, ISBN: 978-625-7471-04-6  Köksal, M.F., BABAARSLAN, G. (2021) "Türkçe Divanlar Kataloğu (Bibliyografya)", İstanbul/Türkiye : DBY YAYINLARI, ISBN: 978-625-7471-04-6 
2021 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DBY YAYINLARI

Prof. Dr. M. Fatih Köksal'a Armağan

BABAARSLAN, G., Kırlı, S.M., YILMAZ, M., Kırlı, O. (2021) "Prof. Dr. M. Fatih Köksal'a Armağan", İstanbul/Türkiye : DBY YAYINLARI, ISBN: 978-625-7471-53-4  BABAARSLAN, G., Kırlı, S.M., YILMAZ, M., Kırlı, O. (2021) "Prof. Dr. M. Fatih Köksal'a Armağan", İstanbul/Türkiye : DBY YAYINLARI, ISBN: 978-625-7471-53-4 
2021 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DBY YAYINLARI

Bir İlahi Mecmuasında Yûnus Emre Adına Kayıtlı Yayımlanmamış Şiirler

BABAARSLAN, G. (2020) "Bir İlahi Mecmuasında Yûnus Emre Adına Kayıtlı Yayımlanmamış Şiirler", Uluslararası Yunus Emre ve Anadolu’da Türk Yazı Dilinin Gelişimi Sempozyumu , (pp. 223-249), Kırşehir, Türkiye, (Ocak 2020 BABAARSLAN, G. (2020) "Bir İlahi Mecmuasında Yûnus Emre Adına Kayıtlı Yayımlanmamış Şiirler", Uluslararası Yunus Emre ve Anadolu’da Türk Yazı Dilinin Gelişimi Sempozyumu , (pp. 223-249), Kırşehir, Türkiye, (Ocak 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Yunus Emre ve Anadolu’da Türk Yazı Dilinin Gelişimi Sempozyumu

Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Link    KEZER, G. (2022) "Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 224-231 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-9374"> KEZER, G. (2022) "Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 224-231 Link    KEZER, G. (2022) "Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 224-231 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage

Link    FİLİK, G., FİLİK, A.G., KEZER, G. (2022) "As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 133-144 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-9375"> FİLİK, G., FİLİK, A.G., KEZER, G. (2022) "As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 133-144 Link    FİLİK, G., FİLİK, A.G., KEZER, G. (2022) "As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 133-144 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması

Link    KEZER, G. (2022) "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 101-109 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-9376"> KEZER, G. (2022) "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 101-109 Link    KEZER, G. (2022) "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 101-109 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Functional Perspective on Sourdough Bread

DOI     KEZER, G. (2022) "Functional Perspective on Sourdough Bread", Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 10 (0) [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-9377"> KEZER, G. (2022) "Functional Perspective on Sourdough Bread", Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 10 (0) [TR Dizin] DOI     KEZER, G. (2022) "Functional Perspective on Sourdough Bread", Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 10 (0) [TR Dizin] DOI    
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP)

Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk

Link DOI    Temiz, H., KEZER, G. (2015) "Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk", Journal of Food Processing and Preservation, 39 (6) pp. 1421-1430 [SCI Expanded] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-9379"> Temiz, H., KEZER, G. (2015) "Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk", Journal of Food Processing and Preservation, 39 (6) pp. 1421-1430 [SCI Expanded] Link DOI    Temiz, H., KEZER, G. (2015) "Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk", Journal of Food Processing and Preservation, 39 (6) pp. 1421-1430 [SCI Expanded] Link DOI   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Processing and Preservation

Cold Chain for Quality and Safety

KEZER, G. (2017) "Cold Chain for Quality and Safety", VIII. International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2017 , (Ekim 2017 KEZER, G. (2017) "Cold Chain for Quality and Safety", VIII. International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2017 , (Ekim 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII. International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2017

Değerlerimizi Koruyalım

KEZER, G., Aytaç, S.A. (2014) "Değerlerimizi Koruyalım", 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Nisan 2014 KEZER, G., Aytaç, S.A. (2014) "Değerlerimizi Koruyalım", 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Nisan 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması

KEZER, G., Aytaç, S.A., Özay, D.S., Yazıhan, N., Mumcuoğlu, İ. (2016) "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması", Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Ekim 2016 KEZER, G., Aytaç, S.A., Özay, D.S., Yazıhan, N., Mumcuoğlu, İ. (2016) "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması", Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Ekim 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 12. Gıda Kongresi