img
img
Toplam 23615 kayıt

Amasyalı Vâzıh ve Dîvânçesi

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi

Lâmi'î Çelebi'nin Ferhâd ile Şîrîn Mesnevisinde Yol ve Yolculuk

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Jass Studies-The Journal of Academic Social Science Studies

Cem Sultan'ın Türkçe Divanı'nda Bulunmayan Bazı Şiirleri

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DTCF Türkoloji Dergisi

Kemâl Paşazâde'nin Divanında Bulunmayıp İki Nazire Mecmuasında Bulunan Şiirleri Üzerine

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Yunus Emre Sosyal Bilimler Dergisi

Türkçe Divanlar Kataloğu (Bibliyografya)

0 0
2021 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DBY YAYINLARI

Prof. Dr. M. Fatih Köksal'a Armağan

0 0
2021 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DBY YAYINLARI

Bir İlahi Mecmuasında Yûnus Emre Adına Kayıtlı Yayımlanmamış Şiirler

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Yunus Emre ve Anadolu’da Türk Yazı Dilinin Gelişimi Sempozyumu

Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Functional Perspective on Sourdough Bread

0 0
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP)

Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Processing and Preservation

Cold Chain for Quality and Safety

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII. International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2017

Değerlerimizi Koruyalım

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 12. Gıda Kongresi

Ekşi Hamur

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 12. Gıda Kongresi

Probiotic dairy products: Kefir and Koumiss

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus

Piyasada ticari olarak satılan kefirlerin üretim teknikleri, fizikokimyasal, mikrobiyel ve duyusal özellikleri ile sağlık üzerine olan etkileri

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 11. Gıda Kongresi

Effects of fat replacers on physicochemical, microbial and sensory properties of kefir made using mix of cow and goat’s milk.

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus

Sosyoekonomik düzeyi düşük bir bölgede evde yaşayan yaşlıların bakım gereksinimleri

0 0
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi