Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23615 kayıt
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
A Traditional Food Kaman Cevizlisi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus
Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3 rd International Bozok Symposium
Health Benefits of Soybean
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer
Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
An Exemplary Book On The Training Of The Mind Through The Eyes Of A Doctor: Terbiyye-i Akliyye And Philosophical Investigation
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish History Education Journal
Reflections of the “Human Nature” Problematic in the Professional Identity of Pre-Service Teachers within the Context of the Philosophy of Education Course
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Eurasian Education and Culture
THE ETHICAL VALUE OF HUMAN AND ENVIRONMENTAL RELATIONS: THE PLACE OF ENVIRONMENTAL ETHICS IN GEOGRAPHY CURRICULUM AND TEXTBOOKS IN TURKEY
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IJETSAR
Mehmet Emin Erişirgil’in “Terbiye ve Felsefe” Adlı Makalesinden Hareketle Günümüzde Eğitim-Felsefe İlişkisi Üzerine Bir İnceleme
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TUHED
II. Meşrutiyet Dönemi Ahlak Eğitimine Örnek Bir Ders Kitabı: İbtidailere Malumat-I Ahlakiyye ve Medeniyye
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kesit Akademi
İmece Dergisi ve Dergideki Toplum Temalı Yazıların Bibliyografik Künyesi (1961-1965)
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The Journal of Academic Social Sciences (ASOS JOURNAL)
Osmanlı Devclet'nde Okutulan İlk Fizik Ders Kitabı: Usûl-i Hikmet-i Tabiiye (Doğa Felsefesine Giriş)
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TUHED
Cumhuriyet Dönemi Düşünürlerinden Sabahattin Eyuboğlu’nda Felsefi Bakış
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Folklor/Edebiyat
Çok Yönlü Bir Fikir Adamının Geçmişe Bakışı: Sabahattin Eyuboğlu ve Tarih
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2011
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Folklor/Edebiyat
Eğitim Sistemimizin Düşünsel Tıkanışı Hakkında Bir Değerlendirme
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2011
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yeniden İmece
Cumhuriyet’in İlk Yıllarından Günümüze Ders Kitaplarında Ahlak Eğitimi
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cumhuriyet Tarihi Araştırmaları Dergisi (CTAD)
«
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
»