Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23289 kayıt
Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method
AYTAÇ, S.
(2021) "
Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method
",
2 nd International Halich Congress
, (pp. 534-535), İstanbul, Türkiye, (
Ekim 2021
)
AYTAÇ, S.
(2021) "
Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method
",
2 nd International Halich Congress
, (pp. 534-535), İstanbul, Türkiye, (
Ekim 2021
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Halich Congress
Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds
AYTAÇ, S.
, GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2021) "
Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds
",
EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
, Erzurum, Türkiye, (
Ağustos 2021
)
AYTAÇ, S.
, GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2021) "
Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds
",
EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
, Erzurum, Türkiye, (
Ağustos 2021
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "
Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
",
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
, (pp. 86), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (
Ekim 2017
)
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "
Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
",
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
, (pp. 86), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
",
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
, (pp. 70), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (
Ekim 2017
)
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
",
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
, (pp. 70), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 683), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 683), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E. (2017) "
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 547), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E. (2017) "
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 547), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 1016), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 1016), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 1015), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-22037">
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 1015), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N. (2017) "
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
",
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
, (pp. 1015), Nevşehir, Türkiye, (
Mayıs 2017
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
A Traditional Food Kaman Cevizlisi
ÖZTÜRK, G.,
AYTAÇ, S.
(2010) "
A Traditional Food Kaman Cevizlisi
",
1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (pp. 875-876), (
Nisan 2010
)
ÖZTÜRK, G.,
AYTAÇ, S.
(2010) "
A Traditional Food Kaman Cevizlisi
",
1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (pp. 875-876), (
Nisan 2010
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
AYTAÇ, S.
, Gedikli, S. (2010) "
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
",
1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus
, (pp. 718-719), (
Nisan 2010
)
AYTAÇ, S.
, Gedikli, S. (2010) "
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
",
1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus
, (pp. 718-719), (
Nisan 2010
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus
Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products
AYTAÇ, S.
, GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, E. (2018) "
Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products
",
2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research
, Nevşehir, Türkiye, (
Temmuz 2018
)
AYTAÇ, S.
, GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, E. (2018) "
Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products
",
2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research
, Nevşehir, Türkiye, (
Temmuz 2018
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N., Balıkçı, E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2018) "
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
",
3 rd International Bozok Symposium
, (
Mayıs 2018
)
Yavuzer, E.,
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, M.N., Balıkçı, E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2018) "
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
",
3 rd International Bozok Symposium
, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3 rd International Bozok Symposium
Health Benefits of Soybean
ÖZTÜRK, G.,
AYTAÇ, S.
(2008) "
Health Benefits of Soybean
",
International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer
, (
Nisan 2008
)
ÖZTÜRK, G.,
AYTAÇ, S.
(2008) "
Health Benefits of Soybean
",
International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer
, (
Nisan 2008
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer
Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E. (2016) "
Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products
",
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
, (
Kasım 2016
)
AYTAÇ, S.
, Yavuzer, E. (2016) "
Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products
",
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products
Gümrah, Ö.,
AYTAÇ, S.
, Çağlar, A., Çağlar, P. (2008) "
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products
",
Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
, (
Nisan 2008
)
Gümrah, Ö.,
AYTAÇ, S.
, Çağlar, A., Çağlar, P. (2008) "
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products
",
Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
, (
Nisan 2008
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region
Yavuzer, E., Boğa, M., Yavuzer, M.N.,
AYTAÇ, S.
(2016) "
Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region
",
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
, (
Kasım 2016
)
Yavuzer, E., Boğa, M., Yavuzer, M.N.,
AYTAÇ, S.
(2016) "
Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region
",
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
An Exemplary Book On The Training Of The Mind Through The Eyes Of A Doctor: Terbiyye-i Akliyye And Philosophical Investigation
DOI
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
An Exemplary Book On The Training Of The Mind Through The Eyes Of A Doctor: Terbiyye-i Akliyye And Philosophical Investigation
",
Turkish History Education Journal
, 10 (1) pp. 72-87
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-22053">
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
An Exemplary Book On The Training Of The Mind Through The Eyes Of A Doctor: Terbiyye-i Akliyye And Philosophical Investigation
",
Turkish History Education Journal
, 10 (1) pp. 72-87
[TR Dizin]
DOI
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
An Exemplary Book On The Training Of The Mind Through The Eyes Of A Doctor: Terbiyye-i Akliyye And Philosophical Investigation
",
Turkish History Education Journal
, 10 (1) pp. 72-87
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish History Education Journal
Reflections of the “Human Nature” Problematic in the Professional Identity of Pre-Service Teachers within the Context of the Philosophy of Education Course
DOI
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
, Soylu, A. (2021) "
Reflections of the “Human Nature” Problematic in the Professional Identity of Pre-Service Teachers within the Context of the Philosophy of Education Course
",
International Journal of Eurasian Education and Culture
, 6 (12) pp. 286-331
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-22054">
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
, Soylu, A. (2021) "
Reflections of the “Human Nature” Problematic in the Professional Identity of Pre-Service Teachers within the Context of the Philosophy of Education Course
",
International Journal of Eurasian Education and Culture
, 6 (12) pp. 286-331
DOI
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
, Soylu, A. (2021) "
Reflections of the “Human Nature” Problematic in the Professional Identity of Pre-Service Teachers within the Context of the Philosophy of Education Course
",
International Journal of Eurasian Education and Culture
, 6 (12) pp. 286-331
DOI
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Eurasian Education and Culture
THE ETHICAL VALUE OF HUMAN AND ENVIRONMENTAL RELATIONS: THE PLACE OF ENVIRONMENTAL ETHICS IN GEOGRAPHY CURRICULUM AND TEXTBOOKS IN TURKEY
Link
DOI
Alabaş, R.,
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
THE ETHICAL VALUE OF HUMAN AND ENVIRONMENTAL RELATIONS: THE PLACE OF ENVIRONMENTAL ETHICS IN GEOGRAPHY CURRICULUM AND TEXTBOOKS IN TURKEY
",
IJETSAR
, 6 (16) pp. 1851-1906
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-22055">
Alabaş, R.,
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
THE ETHICAL VALUE OF HUMAN AND ENVIRONMENTAL RELATIONS: THE PLACE OF ENVIRONMENTAL ETHICS IN GEOGRAPHY CURRICULUM AND TEXTBOOKS IN TURKEY
",
IJETSAR
, 6 (16) pp. 1851-1906
Link
DOI
Alabaş, R.,
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2021) "
THE ETHICAL VALUE OF HUMAN AND ENVIRONMENTAL RELATIONS: THE PLACE OF ENVIRONMENTAL ETHICS IN GEOGRAPHY CURRICULUM AND TEXTBOOKS IN TURKEY
",
IJETSAR
, 6 (16) pp. 1851-1906
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IJETSAR
Mehmet Emin Erişirgil’in “Terbiye ve Felsefe” Adlı Makalesinden Hareketle Günümüzde Eğitim-Felsefe İlişkisi Üzerine Bir İnceleme
Link
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2016) "
Mehmet Emin Erişirgil’in “Terbiye ve Felsefe” Adlı Makalesinden Hareketle Günümüzde Eğitim-Felsefe İlişkisi Üzerine Bir İnceleme
",
TUHED
, 5 (2) pp. 630-642
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-22056">
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2016) "
Mehmet Emin Erişirgil’in “Terbiye ve Felsefe” Adlı Makalesinden Hareketle Günümüzde Eğitim-Felsefe İlişkisi Üzerine Bir İnceleme
",
TUHED
, 5 (2) pp. 630-642
[TR Dizin]
Link
YİNİLMEZ-AKAGÜNDÜZ, S.
(2016) "
Mehmet Emin Erişirgil’in “Terbiye ve Felsefe” Adlı Makalesinden Hareketle Günümüzde Eğitim-Felsefe İlişkisi Üzerine Bir İnceleme
",
TUHED
, 5 (2) pp. 630-642
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Felsefe
Felsefe Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TUHED
«
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
»