Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23615 kayıt
2014 Yılı Muğla ve Çanakkale İlleri Yüzey Araştırması
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Antropoloji
Paleoantropoloji
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
33. Araştırma Sonuçları Toplantısı
2014 Yılı Üçağızlı Mağarası Kazısı
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Antropoloji
Paleoantropoloji
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
37. Kazı Sonuçları Toplantısı
Synthesis of and theoretical research on some azine derivatives and investigation of their antimicrobial activities
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of the Serbian Chemical Society
Synthesis of Pyridine-Based Imine Compounds and Molecular Docking Studies Against Dopamine D2 Receptors
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hittite Journal of Science and Engineering
Kaman Besmeç Köftesi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu University,
A novel polypyrrole–phenylboronic acid based electrochemical saccharide sensor
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2011
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sensors and Actuators B: Chemical
An Efficient Synthetic Route for Pyrrolizinone Synthesis through Functionalized C-Alkylpyrroles
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Synthesis
Schiff Bazı Bileşiklerinin Çevreci Bir Yöntemle Yeniden Sentezi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
SPIRULINA (Spirulina platensis) KİMYASAL ORANLARINI HESAPLAMAK İÇİN YENİ BİR BİLGİSAYAR YAZILIMI GELİŞTİRİLMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yunus Araştırma Bülteni
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
DÜNYA GIDA
Geleneksel Bir Süt Ürünü olan Tatık Yoğurdunun Yapılışı ve Bazı Kimyasal Özellikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Synthesıs of Symmetrıc Imınes And Reductıon To Secondary Amınes
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hagia Sophia 3.INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES
Synthesis Methods of Thiazolidin-4-one Derivatives
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ahi Evran International Conference on Scientific Research
Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Halich Congress
Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
«
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
»