Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23509 kayıt
Schiff Bazı Bileşiklerinin Çevreci Bir Yöntemle Yeniden Sentezi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
SPIRULINA (Spirulina platensis) KİMYASAL ORANLARINI HESAPLAMAK İÇİN YENİ BİR BİLGİSAYAR YAZILIMI GELİŞTİRİLMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yunus Araştırma Bülteni
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
DÜNYA GIDA
Geleneksel Bir Süt Ürünü olan Tatık Yoğurdunun Yapılışı ve Bazı Kimyasal Özellikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Synthesıs of Symmetrıc Imınes And Reductıon To Secondary Amınes
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hagia Sophia 3.INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES
Synthesis Methods of Thiazolidin-4-one Derivatives
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ahi Evran International Conference on Scientific Research
Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Halich Congress
Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES
Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries
Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
A Traditional Food Kaman Cevizlisi
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus
Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3 rd International Bozok Symposium
Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
«
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
»