Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23509 kayıt
Günümüz Avanos Çömlekçiliğinde Ürün Süsleme Teknikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Halk Kültürü ve Sanat Etkinlikleri Sempozyumu
Avanos Çömlekçiliğinde Dantel Tekniği ile Ürün Süsleme
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Conference on Language and Social Science
”Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Ahşap El Sanatları ”
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI GELENEKSEL SANATLAR SEMPOZYUMU ”YAZMALARDAKİ EL İZLERİ”(INTERNATIONAL TRADITIONAL ARTS SYMPOSIUM ”Handprints in Yazma”)
Özel Müzelerin Kültürel Mirasın Tanıtılmasına Katkısı Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, II. Uluslararası Sanat Sempozyumu
Ana Tanrıça İnancının Dokumalara Yansıması Elibelinde Motifi
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türkiye-Çekya İlişkileri Sempozyumu
Milas Halılarında Halk İnanışlarından İzler
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türkiye Çekya İlişkileri Sempozyumu
Fethiye Yöresinde Çarpana Dokumacılığı
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türkiye -Çekya İlişkileri Sempozyumu
Sinop İli Ahşap El Sanatları Kotracılık
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Geleneksel Türk Sanatları
Halı-Kilim ve Eski Türk Kumaşları Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Kazan Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu
q-Bernoulli Matrices and Stirling Numbers
0 0
Kurum Bilgileri
Mucur Meslek Yüksekokulu
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The International Conference on Algebra in Honour of Patrick SMITH and John CLARK’xxs 70th Birthdays
q-Bernoulli Matrices and its Some Properties
0 0
Kurum Bilgileri
Mucur Meslek Yüksekokulu
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICMAA 2013
Some properties of Fibo-Bernoulli matrices
0 0
Kurum Bilgileri
Mucur Meslek Yüksekokulu
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICMME 2019
Evaluation of biological (feed, water), seasonal, and geological factors affecting the heavy metal content of raw milk
15 15
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
The Impacts of Acidophilic Lactic Acid Bacteria on Food and Human Health: A Review of the Current Knowledge
22 22
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOODS
Seasonal variation of chemical content and heavy metal levels in raw milk
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Aksaray University Journal of Science and Engineering
Determination of Caffeine Amount of Organic and Conventional Coffees
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ACG Publications
Determination of Caffeine Amount of Organic and Non-Organic Coffees
0 0
Kurum Bilgileri
Kaman Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi Pr.
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TCS, 2nd. International Food Chemistry Congress
Ecological Footprints of Primary School Students and Recommendations to Diminish Them
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi
Sosyal Bilgiler Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
American-Eurasian Journal of Agricultural Enviromental Sciences
The Baptismal Well Inscription of Ex Comitibus Leo, son of Leo from the Kırşehir Museum Kırşehir Müzesi’nden Ex Comitibus Leon oğlu Leon’un Vaftiz Kuyusu Yazıtı
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Tarih
Eskiçağ Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cedrus
Karıncalı Kazısı Buluntuları: Epigrafik, Arkeolojik ve Antropolojik Bir İnceleme
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Tarih
Eskiçağ Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Arkeoloji ve Sanat Dergisi
İmparator Hadrianus un Ephesos Arkhon ları ve Boule sinden Ephesos lu İki Denizciyi Bouleutes liğe Kabul Etmeleri İsteği
0 0
Kurum Bilgileri
Fen-Edebiyat Fakültesi
Tarih
Eskiçağ Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2012
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Arkeoloji ve Sanat Dergisi
«
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
»