img
img
Toplam 2707 kayıt

DÖRT BOYUTLU ISİNG MODELİN YÜKSEK BOYUTLU ÖRGÜLERDE CREUTZ CELLULAR AUTOMATON İLE İNCELENMESİ

Dr. Öğr. Üyesi GANİMET MÜLAZIMOĞLU KIZILIRMAK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

HOROZİBİĞİ (Amaranthus powelli ssp.) BİTKİSİ SİLAJININ FİZİKSEL, KİMYASAL, DUYUSAL VE MİKROBİYOLOJİK DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM KEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Yem ve Gıda Biyoteknolojisi laboratuvarı kurulumu

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM KEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

Farklı Çiftliklerden Elde Edilen Keçi Sütlerinde Sütün Bileşimi ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM KEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Arı Ürünleri İlavesinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM KEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Tamamlandı

Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Tanımlanması ve Bu Mikroorganizmaların İnvitro Toksisitelerinin Belirlenmesi

Dr. Öğr. Üyesi GİZEM KEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.020 Tamamlandı

Lise öğrencilerinin beden kitle indeksine göre televizyon ve bilgisayar başında yemek yeme davranışı ve okul başarısı arasındaki ilişki

Doç. Dr. GİZEM DENİZ BÜYÜKSOY (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Üniversite Birinci ve Dördüncü Sınıflarında Okuyan Öğrencilerin Flört Şiddetine Maruz Kalma Durumları ve Flört Şiddeti Konusunda Verilen Eğitimin Bilgi Düzeylerine Etkisi

Doç. Dr. GİZEM DENİZ BÜYÜKSOY (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015 Tamamlandı

Genomik Mutasyonların Analizinde Biyoinformatik Tahmin Araçlarının Kullanımı

Prof. Dr. GÖKÇE DEMİR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Evde yaşayan yaşlılarda gündüz uykululuk durumu ile düşme arasındaki ilişkili faktörlerin belirlenmesi

Prof. Dr. GÖKÇE DEMİR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Hemodiyaliz Hastalarında Beden İmajı Algılayışı Ve Yaşam Doyumunun Belirlenmesi

Prof. Dr. GÖKÇE DEMİR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Kırşehir ilinde açık satılan sütlerin Brucella spp. Prevelansının saptanması ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi

Prof. Dr. GÖKÇE DEMİR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

Karıncalı Bölgesi (KIRŞEHİR) Doğaltaş Ocağı Artıklarının Süstaşı Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Kırşehir Masifi İçerisindeki Mermerlerinin Mikronize Kalsit Olarak Kullanılabilirliği

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Tamamlandı

Doğal Taş Kesme İşleminde Bor Karbür Katkılı Elmas Soketlerin Kesilebilirlik Parametreleri Üzerine Etkisinin Araştırılması

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Beşören ve Saltık Bölgesi (Tokat) Kemereritlerinin Mineralojik-Petrografik İncelemesi ve Süstaşı Olarak Kullanılabilirliği

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı

MUCUR (KIRŞEHİR) YERALTISULARININ ARSENİK KİRLİLİĞİ AÇISINDAN İNCELENMESİ

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.020 Tamamlandı

Terme Sahasında Jeotermal Kaynağın Temini ve Proje Sahalarına İletimi Projesi

Doç. Dr. GÖKHAN EKİNCİOĞLU (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Devam Ediyor

Yumurta Üretim Projesi

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Bıldırcın Rasyonlarına İlave Edilen Kimyon (Cuminum cyminum) Tohumunun Et Kalitesine Etkisi

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı