img
Akademisyenler > Gizem KEZER > Proje Detayı
Farklı Çiftliklerden Elde Edilen Keçi Sütlerinde Sütün Bileşimi ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Emre ŞİRİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Pelin BOĞA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.030
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 18-05-2021
Bitiş Tarihi 29-06-2022
Anahtar Kelimeler Keçi, süt, süt bileşimi, mikrobiyolojik özellikler
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş