img
Akademisyenler > Gizem KEZER > Proje Detayı
Arı Ürünleri İlavesinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.031
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 03-06-2021
Bitiş Tarihi 03-05-2023
Anahtar Kelimeler Kefir, Probiyotik, Apiterapi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş