img
Akademisyenler > Gizem KEZER > Proje Detayı
Arı Ürünleri İlavesinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Özlem AYDIN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.031
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 03-06-2021
Bitiş Tarihi 03-05-2023
Anahtar Kelimeler Kefir, Probiyotik, Apiterapi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş