Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2005, 2009 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019 |
Emine DOĞAN, Doktora, Bıldırcın yemlerine Satureja spicigera (K. Koch) Boiss yaprak tozu ilavesinin performans, et kalitesi, sekum mikrobiyolojisi ve bağırsak histolojisi üzerine etkilerinin belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Ana Bilim Dalı, 2024 |
Emine DOĞAN, Yüksek Lisans, Yılllanmış sarımsak ekstraktının piliçlerde performans, et kalitesi ve etin raf ömrü üzerine etkileri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni, 2013 |
İngilizce, YÖKDİL, 55, 2019 |
Kayıt Yok |
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Zootekni Hayvan Besleme |
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Zootekni Yem Teknolojisi |
2013-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu, Veterinerlik Bölümü, Türkiye |
2017-2019, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2014-2017, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2021-2022, Kuluçkahane Üretim Teknikleri ve Hijyeni, Ön Lisans |
2021-2022, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2020-2021, Küçükbaş Hayvan Besleme, Ön Lisans |
2020-2021, Yemler Bilgisi ve Teknolojisi, Ön Lisans |
2020-2021, Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği ve Hastalıkları, Ön Lisans |
2020-2021, Yem Bilgisi ve Hayvan Besleme, Ön Lisans |
2020-2021, Yem Laboratuvar Analizleri, Ön Lisans |
2019-2020, BÜYÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans |
2019-2020, TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
2019-2020, KULUÇKAHANE ÜRETİM TEKNİKLERİ VE HİJYENİ, Ön Lisans |
2018-2019, YEM BİLGİSİ VE HAYVAN BESLEME, Ön Lisans |
2018-2019, KANATLI HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans |
2018-2019, KULUÇKAHANE ÜRETİM TEKNİKLERİ VE HİJYENİ, Ön Lisans |
2017-2018, TEMEL VETERİNER BİYOKİMYA, Ön Lisans |
2017-2018, TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
2015-2016, TARIMSAL YAYIM VE HABERLEŞME, Ön Lisans |
2015-2016, KULUÇKAHANE BİLGİSİ, Ön Lisans |
2015-2016, AŞI UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2015-2016, YEM VE GIDA ANALİZLERİ, Ön Lisans |
2015-2016, SUNİ TOHUMLAMA VE DOĞUM BİLGİSİ, Ön Lisans |
2015-2016, KİMYA, Ön Lisans |
2014-2015, ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans |
2014-2015, HAYVAN BESLEME UYGULAMALARI, Ön Lisans |
2014-2015, AT YETİŞTİRİCİLİĞİ, Ön Lisans |
2014-2015, ZOOLOJİ, Ön Lisans |
2014-2015, LABORATUAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
2014-2015, BİYOKİMYA, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Çiçekdağı Meslek Yüksekokuluna Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Araştırma ve Uygulama Alt Yapı Projesi: Laboratuvar Kurulumu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2014-2015 |
Yıllanmış Sarımsak Ekstraktının Etlik Piliçlerde Performans Değerleri Ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2010-2013 |
Sığla Ağacı Liquidambar orientalis Mill Yağı ve Yapraklarından Elde Edilen Uçucu Yağların Etlik Piliçlerde Performans Kesim Bağırsak Mikroflorası ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkileri TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Bursiyer |
Kayıt Yok |
DOĞAN, E., Öztürk, E. (2019) "The Effect of Fresh and Aged Garlic Extract-Enrihed Diets on the Growth Performance of Broilers and the Oxidative Rancidity and Customer Acceptance of Chicken Meat", Turkısh Journal of Agriculture-Food Science and Technology, 7 (12) pp. 2267-2274 [TR Dizin] Link DOI |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Ergin Öztürk
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2019 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50645 |
YÖKSİS Temel Alan | Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı | 5150 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Zootekni | 520 |
Anahtar Kelimeler | Hayvan Besleme, Yem Teknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 10 | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | 661 . | 641 . | - | - | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | 361 . | 340 . | - | - | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | 138 . | 106 . | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | 75 . | 57 . | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | 61 . | 53 . | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |