img
Öğr. Gör. Emine DOĞAN

Öğr. Gör. Emine DOĞAN

  • Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu
  • Veterinerlik
  • Laborant ve Veteriner Sağlık Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
13
Atıf
0
h-index
0
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2009, 2013
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2005, 2009
Araştırma Alanları
Hayvan Besleme, Yem Teknolojisi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2009, 2013
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 2005, 2009
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019
Emine DOĞAN, Doktora, Bıldırcın yemlerine Satureja spicigera (K. Koch) Boiss yaprak tozu ilavesinin performans, et kalitesi, sekum mikrobiyolojisi ve bağırsak histolojisi üzerine etkilerinin belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Ana Bilim Dalı, 2024
Emine DOĞAN, Yüksek Lisans, Yılllanmış sarımsak ekstraktının piliçlerde performans, et kalitesi ve etin raf ömrü üzerine etkileri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni, 2013
İngilizce, YÖKDİL, 55, 2019
Kayıt Yok
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Zootekni Hayvan Besleme
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Zootekni Yem Teknolojisi
2013-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu, Veterinerlik Bölümü, Türkiye
2017-2019, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2014-2017, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2021-2022, Kuluçkahane Üretim Teknikleri ve Hijyeni, Ön Lisans
2021-2022, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2020-2021, Küçükbaş Hayvan Besleme, Ön Lisans
2020-2021, Yemler Bilgisi ve Teknolojisi, Ön Lisans
2020-2021, Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği ve Hastalıkları, Ön Lisans
2020-2021, Yem Bilgisi ve Hayvan Besleme, Ön Lisans
2020-2021, Yem Laboratuvar Analizleri, Ön Lisans
2019-2020, BÜYÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans
2019-2020, TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2019-2020, KULUÇKAHANE ÜRETİM TEKNİKLERİ VE HİJYENİ, Ön Lisans
2018-2019, YEM BİLGİSİ VE HAYVAN BESLEME, Ön Lisans
2018-2019, KANATLI HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans
2018-2019, KULUÇKAHANE ÜRETİM TEKNİKLERİ VE HİJYENİ, Ön Lisans
2017-2018, TEMEL VETERİNER BİYOKİMYA, Ön Lisans
2017-2018, TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2015-2016, TARIMSAL YAYIM VE HABERLEŞME, Ön Lisans
2015-2016, KULUÇKAHANE BİLGİSİ, Ön Lisans
2015-2016, AŞI UYGULAMALARI, Ön Lisans
2015-2016, YEM VE GIDA ANALİZLERİ, Ön Lisans
2015-2016, SUNİ TOHUMLAMA VE DOĞUM BİLGİSİ, Ön Lisans
2015-2016, KİMYA, Ön Lisans
2014-2015, ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI, Ön Lisans
2014-2015, HAYVAN BESLEME UYGULAMALARI, Ön Lisans
2014-2015, AT YETİŞTİRİCİLİĞİ, Ön Lisans
2014-2015, ZOOLOJİ, Ön Lisans
2014-2015, LABORATUAR TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2014-2015, BİYOKİMYA, Ön Lisans
Kayıt Yok
DOĞAN, E., Öztürk, E. (2019) "The Effect of Fresh and Aged Garlic Extract-Enrihed Diets on the Growth Performance of Broilers and the Oxidative Rancidity and Customer Acceptance of Chicken Meat", Turkısh Journal of Agriculture-Food Science and Technology, 7 (12) pp. 2267-2274 [TR Dizin] Link DOI    
DOĞAN, E. (2018) "Doğan, E., Öztürk, E., 2018. Aged Garlic Extract in Broiler Diet Can Improve Shelf Life of the Meat by Lowering Thiobarbituric Acid as well as Reduce Cholesterol. 2nd International Conference on Food and Agricultural Economics 27-28th April 2018, Alanya, TURKEY.", 2nd International Conference on Food and Agricultural Economics , (Nisan 2018
DOĞAN, E. (2012) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2012. Kümes Hayvanları Rasyonlarında Tıbbi Aromatik Bitkilerin Kullanımı. Uluslararası Türk ve Akraba Topluluklar Zootekni Kongresi. Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 11-13 Eylül 2012, syf. 108, ISPARTA.", Uluslararası Türk ve Akraba Topluluklar Zootekni Kongresi , (Eylül 2012
DOĞAN, E. (2012) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2012. Yıllanmış Sarımsak Ekstraktının Kanatlı Hayvan Performansı Üzerine Etkileri. 8. Ulusal Zootekni Kongresi. Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 22-23 Mayıs 2012, syf. 102-106, ŞANLIURFA.", 8. Ulusal Zootekni Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2012
DOĞAN, E. (2011) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2011. Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kümes Hayvanlarında Antioksidan ve Antimikrobiyel Etkileri. 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 14-16 Eylül 2011, syf. 283, ADANA.", 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Türkiye, (Eylül 2011
DOĞAN, E. (2011) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2011. Kanatlı Ürünlerinde Fonksiyonellik. VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (Uluslararası Katılımlı). Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 29 Haziran-2 Temmuz 2011, syf. 511-514, SAMSUN.", VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Haziran 2011
DOĞAN, E. (2011) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2011. Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Bakteriler Üzerine Etkileri. VII. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 20-22 Mayıs 2011, syf. 256, AYDIN.", VII. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2011
DOĞAN, E. (2010) "Turan, A., Saçıldı, E., 2010. Keçilerde Et Kalitesini ve Besin Madde Kompozisyonunu Etkileyen Faktörler. Ulusal Keçicilik Kongresi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 24-26 Haziran 2010, syf. 403-406, ÇANAKKALE.", Ulusal Keçicilik Kongresi , Türkiye, (Haziran 2010
DOĞAN, E. (2010) "Saçıldı, E., Erener, G., 2010. Kanatlı Beslemede Kullanılan Soyanın Antibesinsel İçeriği. VI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 20-21 Mayıs 2010, syf. 270, KONYA.", VI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2010
DOĞAN, E. (2010) "Saçıldı, E., Öztürk, E., 2010. Kanatlı Beslemede Sarımsağın Antibiyotiklere Alternatif Kullanılabilme Olanakları. VI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 20-21 Mayıs 2010, syf. 271, KONYA.", VI. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2010
DOĞAN, E. (2009) "Hacıoğlu, Ç., Saçıldı, E., Erendor, A.İ., Turan, A., 2009. Kanatlıların Refah İndikatörleri. Gaziosmanpaşa Üniversitesi, V. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 21-22 Mayıs 2009, syf. 29-30, TOKAT.", V. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2009
DOĞAN, E. (2008) "Saçıldı, E., Arı, A., Yamak, U.S., Sarıca, M., 2008. Organik Yumurta Üretimi. IV. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 15-17 Mayıs 2008, syf. 229-232, SAMSUN.", IV. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2008
DOĞAN, E. (2008) "Saçıldı, E., Atasever., S., 2008. Türkiye’de Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Örgütlenme: Mevcut Durum, Sorunlar ve Çözüm Yolları. IV. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, 15-17 Mayıs 2008, syf. 78-80, SAMSUN.", IV. ULUSAL ZOOTEKNİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , Türkiye, (Mayıs 2008
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Ergin Öztürk
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
2019 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50645
YÖKSİS Temel Alan Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı 5150
YÖKSİS Bilim Alanı Zootekni 520
Anahtar Kelimeler Hayvan Besleme, Yem Teknolojisi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 10 15 0 0 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - 661 . 641 . - - - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - 361 . 340 . - - - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - 138 . 106 . - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - 75 . 57 . - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - 61 . 53 . - - - - -
Toplam Yayın 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri