img
Doğan, E., Öztürk, E., 2018. Aged Garlic Extract in Broiler Diet Can Improve Shelf Life of the Meat by Lowering Thiobarbituric Acid as well as Reduce Cholesterol. 2nd International Conference on Food and Agricultural Economics 27-28th April 2018, Alanya, TURKEY.  
Yazarlar
Öğr. Gör. Emine DOĞAN Öğr. Gör. Emine DOĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2nd International Conference on Food and Agricultural Economics
Kongre Tarihi 27-04-2018 / 28-04-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş