ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008) " data-bs-content-id="YazarBilgi-9805">
ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008) ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008)
Sert, D., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007) " data-bs-content-id="YazarBilgi-9808">
Sert, D., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007) Sert, D., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007)
Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., ÖZTÜRK, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011) " data-bs-content-id="YazarBilgi-9812">
Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., ÖZTÜRK, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011) Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., ÖZTÜRK, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011)