img
img
Toplam 23675 kayıt

Fourier serilerinin genelleştirilmiş mutlak matris toplanabilmesi üzerine yeni bir teorem

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
11. Ankara Matematik Günleri Sempozyumu (Türkiye/ Ankara 2016)

Some observations in Banach lattices

0 0
2011 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Theory and Applications in Mathematics and Informatics (ICTAMI 2011, Romania/Alba Iulia)

Central operators in Banach lattices with topologically full center

0 0
2011 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Applied Analysis and Algebra (ICAAA 2011, Turkey/İstanbul)

A new note on factored Fourier series

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
III. Kadın Matematikçiler Derneği Çalıştayı (Türkiye/İzmir 2016)

The space of weak orthomorphisms

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Applied Analysis and Algebra (ICAAA 2012, Turkey/İstanbul)

Some new results on quasi monotone sequences

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 24 th Conference of Applied and Industrial Mathematics(CAIM 2016, Romania/Craiova)

On the center of Banach f-modules

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modeling (ICAAMM 2013)

Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Science and Technology Brazil

Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin

0 0
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Interdisciplinary Food Studies

Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi

0 0
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Halal and Ethical Research

Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES

Recycling of Grape Processing Waste

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Anatolian Grape Conference

Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi

Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi

Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Second International Congress on Biological and Health Sciences

Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences

Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences

Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi

Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu