img
img
Toplam 2504 kayıt

Çocuklarda Obeziteye Asprosin ve Neuregulin 4'ün Etkisinin Araştırılması

Prof. Dr. ALİ GÜNEŞ (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Seyfe Ovası Toprak Tuzluluğunun Belirlenmesi

Dr. Öğr. Üyesi ALPER GÜNGÖR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Farklı Sulama Düzeylerinde Yetiştirilen Pazı Bitkisinde (Beta vulgaris L.) Dışsal Salisilik Asit Uygulamalarının Morfolojik Özellikler, Verim ve Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkisi

Dr. Öğr. Üyesi ALPER GÜNGÖR (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Farklı Su Kısıtı Koşullarında Salisilik Asit ve Prolin Uygulamalarının Karpuz Bitkisinin Verim, Kalite parametreleri ve Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkisi

Dr. Öğr. Üyesi ALPER GÜNGÖR (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.021 Tamamlandı

Tıbbi Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Alanının Yapılandırılması ile Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kültüre Alınması

Dr. Öğr. Üyesi EMİNE BİLGİNOĞLU (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.025 Devam Ediyor

Farklı Sulama Seviyelerinin Itır Bitkisinde (Pelargonium graveolens L'Her) Bazı Verim Parametreleri ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi

Dr. Öğr. Üyesi EMİNE BİLGİNOĞLU (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Effects of Some Environmental Factors on Lactation Milk Yield, Lactation Length and Daily Milk Yield of Anatolian Buffaloes

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

"TURKISH REPUBLIC" EGG PRODUCTION RISING BRAND IN EUROPE

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

Evaluation of volatile compounds in chicken breast meat using simultaneous distillation and extraction with odour activity value.

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

Çavdar Silajında Lactobacillus plantarum Kullanımının Silaj Kalitesi Üzerine Etkisi

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Tamamlandı

Soya lesitin çözeltili kekik yağının antimikrobiyal ve antioksidan etkisinin belirlenmesi

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Temiz tarım için nanoemülsiyon silaj katkı maddesi tasarımı projesi

Doç. Dr. GÖKHAN FİLİK (Yürütücü)
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0 Devam Ediyor

Bazı α-AMİNOFOSFONAT BİLEŞİKLERİNİN VE SCHIFF BAZLARININ BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI

Prof. Dr. HARUN ÇİFTÇİ (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Devam Ediyor

Tatlı Su Kaynağından İzole Edilen Diatom BiyokütlesininTekstil Boyası Gideriminde Kullanımı

Prof. Dr. İLKAY AÇIKGÖZ ERKAYA (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı

The Identification of the Thermal Springs Algal Flora in Kırşehir

Prof. Dr. İLKAY AÇIKGÖZ ERKAYA (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mikroalg Kültür Koleksiyonunda Yetiştirilen Chlamydomonas sp. Suşlarının Biyokimyasal Analizi

Prof. Dr. İLKAY AÇIKGÖZ ERKAYA (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.020 Tamamlandı

Besin Elementlerindeki Değişikliklerin Siyanobakteri Oscillatoria princeps'in Yağ İçeriğine Etkisi

Prof. Dr. İLKAY AÇIKGÖZ ERKAYA (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Spirogyra sp. Suşunun Modifiye Edilmiş Besi Ortamlarındaki Lipit ve Yağ Asidi Kompozisyonlarındaki Değişimlerin İncelenmesi

Prof. Dr. İLKAY AÇIKGÖZ ERKAYA (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Tamamlandı