img
Farklı solventlerle ekstrakte edilen yeşil ceviz kabuklarının antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Proje Ekibi
 Ahmet KAZANKAYA Ahmet KAZANKAYA
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Funda ATİLA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.015
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 13-03-2023
Anahtar Kelimeler Yeşil ceviz kabuğu; DPPH; FRAP;CUPRAC; MIC
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş