img
img
Farklı solventlerle ekstrakte edilen yeşil ceviz kabuklarının antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Funda ATİLA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.015
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 13-03-2023
Anahtar Kelimeler Yeşil ceviz kabuğu; DPPH; FRAP;CUPRAC; MIC
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş