img
img
Toplam 23289 kayıt

Evaluatıon of Lıquıd Compartments and Edema Index in Type-2 Diabetic Nephropathy

YÜCEL, H.E. (2022) "Evaluatıon of Lıquıd Compartments and Edema Index in Type-2 Diabetic Nephropathy", International Congress of Medical and Health Sciences Studies , (pp. 134), Ankara, Türkiye, (Aralık 2022 YÜCEL, H.E. (2022) "Evaluatıon of Lıquıd Compartments and Edema Index in Type-2 Diabetic Nephropathy", International Congress of Medical and Health Sciences Studies , (pp. 134), Ankara, Türkiye, (Aralık 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress of Medical and Health Sciences Studies

TİP-2 DİABETES MELLİTUS’DA OZON TEDAVİSİ

YÜCEL, H.E. (2022) "TİP-2 DİABETES MELLİTUS’DA OZON TEDAVİSİ", 2. AHİ EVRAN INTERNATIONAL MEDICAL AND HEALTH SCIENCES CONGRESS , (pp. 156-159), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2022 YÜCEL, H.E. (2022) "TİP-2 DİABETES MELLİTUS’DA OZON TEDAVİSİ", 2. AHİ EVRAN INTERNATIONAL MEDICAL AND HEALTH SCIENCES CONGRESS , (pp. 156-159), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. AHİ EVRAN INTERNATIONAL MEDICAL AND HEALTH SCIENCES CONGRESS

METABOLIC CHANGES OCCURING IN INSULIN RESISTANCE

YÜCEL, H.E. (2022) "METABOLIC CHANGES OCCURING IN INSULIN RESISTANCE", 1ST INTERNATIONAL CONGRESS of SELÇUK HEALTH SCIENCES , (pp. 190), Konya, Türkiye, (Aralık 2022 YÜCEL, H.E. (2022) "METABOLIC CHANGES OCCURING IN INSULIN RESISTANCE", 1ST INTERNATIONAL CONGRESS of SELÇUK HEALTH SCIENCES , (pp. 190), Konya, Türkiye, (Aralık 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1ST INTERNATIONAL CONGRESS of SELÇUK HEALTH SCIENCES

Determination of Production and Marketing Behaviors of Producers Selling Products to the Turkish Grain Board, (Kırşehir Province Mucur District Micro Field Study)

Link DOI       DOĞAN, H.G., Bulut, A. (2023) "Determination of Production and Marketing Behaviors of Producers Selling Products to the Turkish Grain Board, (Kırşehir Province Mucur District Micro Field Study)", Turkish Journal of Agriculture -Food Science and Technology, 11 (10) pp. 1807-1816 Link DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-11735"> DOĞAN, H.G., Bulut, A. (2023) "Determination of Production and Marketing Behaviors of Producers Selling Products to the Turkish Grain Board, (Kırşehir Province Mucur District Micro Field Study)", Turkish Journal of Agriculture -Food Science and Technology, 11 (10) pp. 1807-1816 Link DOI       DOĞAN, H.G., Bulut, A. (2023) "Determination of Production and Marketing Behaviors of Producers Selling Products to the Turkish Grain Board, (Kırşehir Province Mucur District Micro Field Study)", Turkish Journal of Agriculture -Food Science and Technology, 11 (10) pp. 1807-1816 Link DOI      
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture -Food Science and Technology

SAVUNMA SANAYİİ ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ ÇALIŞANLARINDA ÖRGÜT KÜLTÜRÜ, OTANTİK LİDERLİK VE ÖRGÜTSEL SİNİZM İLİŞKİSİNİN ANALİTİK DEĞERLENDİRİLMESİ

Link    ÖZDEMİR, H.Ö., DOĞAN, H.G. (2022) "SAVUNMA SANAYİİ ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ ÇALIŞANLARINDA ÖRGÜT KÜLTÜRÜ, OTANTİK LİDERLİK VE ÖRGÜTSEL SİNİZM İLİŞKİSİNİN ANALİTİK DEĞERLENDİRİLMESİ", Journal of International Management Educational and Economics Perspectives, 10 (2) pp. 102-112 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11739"> ÖZDEMİR, H.Ö., DOĞAN, H.G. (2022) "SAVUNMA SANAYİİ ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ ÇALIŞANLARINDA ÖRGÜT KÜLTÜRÜ, OTANTİK LİDERLİK VE ÖRGÜTSEL SİNİZM İLİŞKİSİNİN ANALİTİK DEĞERLENDİRİLMESİ", Journal of International Management Educational and Economics Perspectives, 10 (2) pp. 102-112 Link    ÖZDEMİR, H.Ö., DOĞAN, H.G. (2022) "SAVUNMA SANAYİİ ÖNCÜ KURULUŞLARINDAN MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ ÇALIŞANLARINDA ÖRGÜT KÜLTÜRÜ, OTANTİK LİDERLİK VE ÖRGÜTSEL SİNİZM İLİŞKİSİNİN ANALİTİK DEĞERLENDİRİLMESİ", Journal of International Management Educational and Economics Perspectives, 10 (2) pp. 102-112 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of International Management Educational and Economics Perspectives

Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ve Kadın Ortaklar Etkileşimi (Bursa İli Örneği)

Link     DOĞAN, H.G., Atabay, A.A. (2022) "Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ve Kadın Ortaklar Etkileşimi (Bursa İli Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 219-235 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11740"> DOĞAN, H.G., Atabay, A.A. (2022) "Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ve Kadın Ortaklar Etkileşimi (Bursa İli Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 219-235 Link     DOĞAN, H.G., Atabay, A.A. (2022) "Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ve Kadın Ortaklar Etkileşimi (Bursa İli Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 219-235 Link    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi

Tarım Danışmanlığı Sisteminin Hizmet Alan Çiftçiler Aracılığıyla Değerlendirilmesi (Konya ili Örneği)

Link     DOĞAN, H.G., Akdeniz, Y. (2022) "Tarım Danışmanlığı Sisteminin Hizmet Alan Çiftçiler Aracılığıyla Değerlendirilmesi (Konya ili Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 277-285 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11741"> DOĞAN, H.G., Akdeniz, Y. (2022) "Tarım Danışmanlığı Sisteminin Hizmet Alan Çiftçiler Aracılığıyla Değerlendirilmesi (Konya ili Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 277-285 Link     DOĞAN, H.G., Akdeniz, Y. (2022) "Tarım Danışmanlığı Sisteminin Hizmet Alan Çiftçiler Aracılığıyla Değerlendirilmesi (Konya ili Örneği)", Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 11 (2) pp. 277-285 Link    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi

Türkiye’ de Tarım Sektörü Kaynaklı Çevre Tahribatını Önleme Politikaları Kapsamında Destekleme Alan Üreticilerin İncelenmesi (Seyfe Gölü Yöresi Hububat Üreticileri Örneği)

DOI       DOĞAN, H.G., Karaaslan, H. (2022) "Türkiye’ de Tarım Sektörü Kaynaklı Çevre Tahribatını Önleme Politikaları Kapsamında Destekleme Alan Üreticilerin İncelenmesi (Seyfe Gölü Yöresi Hububat Üreticileri Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 10 (11) pp. 2213-2223 DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-11742"> DOĞAN, H.G., Karaaslan, H. (2022) "Türkiye’ de Tarım Sektörü Kaynaklı Çevre Tahribatını Önleme Politikaları Kapsamında Destekleme Alan Üreticilerin İncelenmesi (Seyfe Gölü Yöresi Hububat Üreticileri Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 10 (11) pp. 2213-2223 DOI       DOĞAN, H.G., Karaaslan, H. (2022) "Türkiye’ de Tarım Sektörü Kaynaklı Çevre Tahribatını Önleme Politikaları Kapsamında Destekleme Alan Üreticilerin İncelenmesi (Seyfe Gölü Yöresi Hububat Üreticileri Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 10 (11) pp. 2213-2223 DOI      
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR

Link DOI     Onurlubaş, E., DOĞAN, H.G., Gözener, B. (2018) "TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR", The Journal of Social Sciences, 23 (23) pp. 159-174 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11743"> Onurlubaş, E., DOĞAN, H.G., Gözener, B. (2018) "TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR", The Journal of Social Sciences, 23 (23) pp. 159-174 Link DOI     Onurlubaş, E., DOĞAN, H.G., Gözener, B. (2018) "TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR", The Journal of Social Sciences, 23 (23) pp. 159-174 Link DOI    
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Journal of Social Sciences

TÜRKİYE TARIM HAVZALARI ÜRETİM VE DESTEKLEME MODELİ KAPSAMINDA YEŞİLIRMAK TARIM HAVZASINDA YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİNİN ARZ DUYARLILIĞI (Doktora Tezinden Üretilmiştir)

Link DOI     DOĞAN, H.G., Gürler, A.Z., Mavi, H., Durmaz, Ö., Tumay, S. (2015) "TÜRKİYE TARIM HAVZALARI ÜRETİM VE DESTEKLEME MODELİ KAPSAMINDA YEŞİLIRMAK TARIM HAVZASINDA YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİNİN ARZ DUYARLILIĞI (Doktora Tezinden Üretilmiştir)", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 25 (3) pp. 231-243 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11744"> DOĞAN, H.G., Gürler, A.Z., Mavi, H., Durmaz, Ö., Tumay, S. (2015) "TÜRKİYE TARIM HAVZALARI ÜRETİM VE DESTEKLEME MODELİ KAPSAMINDA YEŞİLIRMAK TARIM HAVZASINDA YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİNİN ARZ DUYARLILIĞI (Doktora Tezinden Üretilmiştir)", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 25 (3) pp. 231-243 Link DOI     DOĞAN, H.G., Gürler, A.Z., Mavi, H., Durmaz, Ö., Tumay, S. (2015) "TÜRKİYE TARIM HAVZALARI ÜRETİM VE DESTEKLEME MODELİ KAPSAMINDA YEŞİLIRMAK TARIM HAVZASINDA YETİŞTİRİLEN TARIM ÜRÜNLERİNİN ARZ DUYARLILIĞI (Doktora Tezinden Üretilmiştir)", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 25 (3) pp. 231-243 Link DOI    
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi

Kırşehir Koşullarında Besi Sığırcılığı Yapan Tarım İşletmelerinin Sorunları ve Çözüm Önerilerine Yönelik Tarımsal Politika Arayışları (Körpınar ve Taşlıtepe Köyleri Örneği)

Link     DOĞAN, H.G., ALTUNTAŞ, B. (2017) "Kırşehir Koşullarında Besi Sığırcılığı Yapan Tarım İşletmelerinin Sorunları ve Çözüm Önerilerine Yönelik Tarımsal Politika Arayışları (Körpınar ve Taşlıtepe Köyleri Örneği)", Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 19 (32) pp. 55-64 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11745"> DOĞAN, H.G., ALTUNTAŞ, B. (2017) "Kırşehir Koşullarında Besi Sığırcılığı Yapan Tarım İşletmelerinin Sorunları ve Çözüm Önerilerine Yönelik Tarımsal Politika Arayışları (Körpınar ve Taşlıtepe Köyleri Örneği)", Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 19 (32) pp. 55-64 Link     DOĞAN, H.G., ALTUNTAŞ, B. (2017) "Kırşehir Koşullarında Besi Sığırcılığı Yapan Tarım İşletmelerinin Sorunları ve Çözüm Önerilerine Yönelik Tarımsal Politika Arayışları (Körpınar ve Taşlıtepe Köyleri Örneği)", Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 19 (32) pp. 55-64 Link    
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi

D-8 Ülkelerinde Sığır Varlığı Gelişim Trendi ve Projeksiyonlar

Link DOI      DOĞAN, H.G., KAN, M. (2021) "D-8 Ülkelerinde Sığır Varlığı Gelişim Trendi ve Projeksiyonlar", Turkish Journal of Agricultural Engineering Research, 2 (1) pp. 34-46 Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11747"> DOĞAN, H.G., KAN, M. (2021) "D-8 Ülkelerinde Sığır Varlığı Gelişim Trendi ve Projeksiyonlar", Turkish Journal of Agricultural Engineering Research, 2 (1) pp. 34-46 Link DOI      DOĞAN, H.G., KAN, M. (2021) "D-8 Ülkelerinde Sığır Varlığı Gelişim Trendi ve Projeksiyonlar", Turkish Journal of Agricultural Engineering Research, 2 (1) pp. 34-46 Link DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research

Türkiye' de Lisanslı Depoculuk Faaliyetlerine Yönelik Bir Araştırma (Kırşehir İli Mucur İlçesi LİDAŞ Örneği)

DOI      DOĞAN, H.G., Yıldırım, A. (2021) "Türkiye' de Lisanslı Depoculuk Faaliyetlerine Yönelik Bir Araştırma (Kırşehir İli Mucur İlçesi LİDAŞ Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 9 (7) pp. 1297-1303 DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11749"> DOĞAN, H.G., Yıldırım, A. (2021) "Türkiye' de Lisanslı Depoculuk Faaliyetlerine Yönelik Bir Araştırma (Kırşehir İli Mucur İlçesi LİDAŞ Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 9 (7) pp. 1297-1303 DOI      DOĞAN, H.G., Yıldırım, A. (2021) "Türkiye' de Lisanslı Depoculuk Faaliyetlerine Yönelik Bir Araştırma (Kırşehir İli Mucur İlçesi LİDAŞ Örneği)", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 9 (7) pp. 1297-1303 DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

The Nexus of Greenhouse Gas Emissions and Agriculture Sector: Case of Turkey and China

Link DOI       DOĞAN, H.G., Karakaş, G. (2019) "The Nexus of Greenhouse Gas Emissions and Agriculture Sector: Case of Turkey and China", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 7 (11) pp. 1972-1981 [TR Dizin] Link DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-11754"> DOĞAN, H.G., Karakaş, G. (2019) "The Nexus of Greenhouse Gas Emissions and Agriculture Sector: Case of Turkey and China", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 7 (11) pp. 1972-1981 [TR Dizin] Link DOI       DOĞAN, H.G., Karakaş, G. (2019) "The Nexus of Greenhouse Gas Emissions and Agriculture Sector: Case of Turkey and China", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 7 (11) pp. 1972-1981 [TR Dizin] Link DOI      
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Türkiye’de Sığır Eti Tüketici Fiyatı Oluşumunda Etkili Olan Faktörler

Link   Saçlı, Y., DOĞAN, H.G. (2020) "Türkiye’de Sığır Eti Tüketici Fiyatı Oluşumunda Etkili Olan Faktörler", Black Sea Journal of Public and Social Science, 3 (2) pp. 35-42 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-11755"> Saçlı, Y., DOĞAN, H.G. (2020) "Türkiye’de Sığır Eti Tüketici Fiyatı Oluşumunda Etkili Olan Faktörler", Black Sea Journal of Public and Social Science, 3 (2) pp. 35-42 Link   Saçlı, Y., DOĞAN, H.G. (2020) "Türkiye’de Sığır Eti Tüketici Fiyatı Oluşumunda Etkili Olan Faktörler", Black Sea Journal of Public and Social Science, 3 (2) pp. 35-42 Link  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Black Sea Journal of Public and Social Science

NEXUS OF AGRICULTURE, GDP, POPULATION AND CLIMATE CHANGE: CASE OF SOME EURASIAN COUNTRIES AND TURKEY

Link DOI        DOĞAN, H.G. (2018) "NEXUS OF AGRICULTURE, GDP, POPULATION AND CLIMATE CHANGE: CASE OF SOME EURASIAN COUNTRIES AND TURKEY", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (5) pp. 6963-6976 [SCI Expanded] Link DOI       " data-bs-content-id="YazarBilgi-11756"> DOĞAN, H.G. (2018) "NEXUS OF AGRICULTURE, GDP, POPULATION AND CLIMATE CHANGE: CASE OF SOME EURASIAN COUNTRIES AND TURKEY", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (5) pp. 6963-6976 [SCI Expanded] Link DOI        DOĞAN, H.G. (2018) "NEXUS OF AGRICULTURE, GDP, POPULATION AND CLIMATE CHANGE: CASE OF SOME EURASIAN COUNTRIES AND TURKEY", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (5) pp. 6963-6976 [SCI Expanded] Link DOI       
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH

Contribution of Livestock to CO2 Emission in D-8 (Developing-8) Countries: An Emprical Analyse of Panel Data

Link DOI        DOĞAN, H.G., Saçlı, Y. (2019) "Contribution of Livestock to CO2 Emission in D-8 (Developing-8) Countries: An Emprical Analyse of Panel Data", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 17 (6) pp. 12909-12919 [SCI Expanded] Link DOI       " data-bs-content-id="YazarBilgi-11758"> DOĞAN, H.G., Saçlı, Y. (2019) "Contribution of Livestock to CO2 Emission in D-8 (Developing-8) Countries: An Emprical Analyse of Panel Data", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 17 (6) pp. 12909-12919 [SCI Expanded] Link DOI        DOĞAN, H.G., Saçlı, Y. (2019) "Contribution of Livestock to CO2 Emission in D-8 (Developing-8) Countries: An Emprical Analyse of Panel Data", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 17 (6) pp. 12909-12919 [SCI Expanded] Link DOI       
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH

Türkiye’de Fark Ödemesi Desteklerinin Seçilmiş Bazı Tarım Ürünlerine Etkileri

Link DOI      DOĞAN, H.G. (2018) "Türkiye’de Fark Ödemesi Desteklerinin Seçilmiş Bazı Tarım Ürünlerine Etkileri", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 6 (10) pp. 1455-1462 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11760"> DOĞAN, H.G. (2018) "Türkiye’de Fark Ödemesi Desteklerinin Seçilmiş Bazı Tarım Ürünlerine Etkileri", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 6 (10) pp. 1455-1462 [TR Dizin] Link DOI      DOĞAN, H.G. (2018) "Türkiye’de Fark Ödemesi Desteklerinin Seçilmiş Bazı Tarım Ürünlerine Etkileri", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 6 (10) pp. 1455-1462 [TR Dizin] Link DOI     
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

A Research on Red Meat Consumption and Preferences: A Case Study in Tekirdağ Province

Link DOI      Onurlubaş, E., Yılmaz, N., DOĞAN, H.G., Kızılaslan, H. (2015) "A Research on Red Meat Consumption and Preferences: A Case Study in Tekirdağ Province", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 3 (6) pp. 466-471 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11764"> Onurlubaş, E., Yılmaz, N., DOĞAN, H.G., Kızılaslan, H. (2015) "A Research on Red Meat Consumption and Preferences: A Case Study in Tekirdağ Province", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 3 (6) pp. 466-471 [TR Dizin] Link DOI      Onurlubaş, E., Yılmaz, N., DOĞAN, H.G., Kızılaslan, H. (2015) "A Research on Red Meat Consumption and Preferences: A Case Study in Tekirdağ Province", Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 3 (6) pp. 466-471 [TR Dizin] Link DOI     
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology