img
img
Toplam 23490 kayıt

Turistik Destinasyon Pazarlaması Kapsamında Sosyal Medyanın Tekne Turu Satışlarına Etkisi: Özel Tur Kaptanları Bakış Açısı

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Conference on Managing Tourism Across Continents-Tourism for a Better World

Gelişmeleri Kaçırma Korkusunun Kuşaklar Üzerindeki Tatil Satın Alma Niyetlerine Etkisi

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Travel and Tourism Dynamics

Toplumsal Sorunların Çözümüne Yönelik Olarak Ahilik ve Sosyal Girişimcilik Kavramlarının Karşılaştırılması

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. Uluslararası Ahilik Sempozyumu

Nostaljiye Açılan Bir Kapı: Altınköy

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
15. Geleneksel Turizm Sempozyumu

Possibility of safe, easy and lower cost substrate disinfection with chlorine dioxide in Hypsizygus ulmarius cultivation

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scientia Horticulturae

Using Phenol-Rich Agro-Wastes as Substrates for the Cultivation of Hypsizygus ulmarius Mushroom with Enhanced Functional and Nutritional Potential

2 2
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Brazilian Archives of Biology and Technology

PARTS FROM LIFE-CYCLE OF H.ERINACEUS: RESPONSE SURFACE METHODOLOGY APPROACH TO OPTIMIZE EXTRACTION CONDITIONS AND DETERMINATION OF ITS ANTIOXIDANT, ANTIDIABETIC AND NTIMICROBIAL EFFECT

4 4
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Utilization of Agricultural and Forestry by-Products in Ganoderma lucidum (Curt.: Fr.) P. Karst. Production

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Journal of Fungi

Compositional changes in lignocellulosic content of some agro-wastes during the production cycle of shiitake mushroom

35 35
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SCIENTIA HORTICULTURAE

Lignocellulosic and proximate based compositional changes in substrates during cultivation of Hericium erinaceus mushroom

18 18
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scientia Horticulturae

The effect of some agro– industrial wastes on yield, nutritional characteristics and antioxidant activities of Hericium erinaceus isolates

13 13
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SCIENTIA HORTICULTURAE

The effect of different fruiting temperatures on the yield and nutritional parameters of some wild and hybrid Hericium isolates

5 5
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scientia Horticulturae

The Use of Phenolic-rich Agricultural Wastes for Hericium erinaceus and Lentinula edodes Cultivation

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Changes in lignocellulosic fractions of growing substrates during the cultivation of Hypsizygus ulmarius mushroom and its effects on mushroom productivity

11 11
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scientia Horticulturae

MANTARLARIN TIBBİ ÖZELLİKLERİ İLE İLGİLİ İN VİTRO, İN VİVO VE KLİNİK DEĞERLENDİRMELER

0 0
2021 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi

Mantar üretim tesislerinde ısı yalıtımı ve ısıtmada kullanılan enerji kaynaklarının karşılaştırılması

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bahçe

GENETIC DIVERSITY ANALYSIS OF HERICIUM ISOLATES BY ISSR AND SRAP MARKERS

2 2
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Yield and Fruit Body Properties of Pleurotus eryngii IsolatesGrown on Poplar Sawdust Supplemented with DifferentAdditive Materials

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mantar Dergisi

Comparative study on the mycelial growth and yield of Ganoderma lucidum (Curt.: Fr.) Karst. on different lignocellulosic wastes

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Acta Ecologica Sinica

Chlorine dioxide as an alternative disinfectant for disinfection of oyster mushroom growing media

2 2
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology