Kitap Bölümü ÇİÇEK, M., KAHRAMAN, M. (2024) "Uyuz ve Diğer Ektoparazitozlar", Kitap: Halk Sağlığı Yaklaşımı ile İhmal Edilmiş Tropikal Hastalıklar, Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: 61 / 65, ISBN: 978-625-395-410-9 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-38018">
ÇİÇEK, M., KAHRAMAN, M. (2024) "Uyuz ve Diğer Ektoparazitozlar", Kitap: Halk Sağlığı Yaklaşımı ile İhmal Edilmiş Tropikal Hastalıklar, Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: 61 / 65, ISBN: 978-625-395-410-9 Kitap Bölümü ÇİÇEK, M., KAHRAMAN, M. (2024) "Uyuz ve Diğer Ektoparazitozlar", Kitap: Halk Sağlığı Yaklaşımı ile İhmal Edilmiş Tropikal Hastalıklar, Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: 61 / 65, ISBN: 978-625-395-410-9 Kitap Bölümü
Kitap Bölümü Ayakdaş, G., ÖZBAY, S., Ağagündüz, D. (2025) "Organic Foods vs. Conventional Foods Concerns about Food Safety", Kitap: Organic Food Production, Boca Raton/Amerika Birleşik Devletleri : CRC Press, Bölüm Sayfaları: 1 / 29, ISBN: 9781003371472 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-38019">
Ayakdaş, G., ÖZBAY, S., Ağagündüz, D. (2025) "Organic Foods vs. Conventional Foods Concerns about Food Safety", Kitap: Organic Food Production, Boca Raton/Amerika Birleşik Devletleri : CRC Press, Bölüm Sayfaları: 1 / 29, ISBN: 9781003371472 Kitap Bölümü Ayakdaş, G., ÖZBAY, S., Ağagündüz, D. (2025) "Organic Foods vs. Conventional Foods Concerns about Food Safety", Kitap: Organic Food Production, Boca Raton/Amerika Birleşik Devletleri : CRC Press, Bölüm Sayfaları: 1 / 29, ISBN: 9781003371472 Kitap Bölümü