Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23509 kayıt
On the center of Banach f-modules
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Matematik
Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modeling (ICAAMM 2013)
Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Technology
Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Interdisciplinary Food Studies
Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Halal and Ethical Research
Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
Recycling of Grape Processing Waste
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Anatolian Grape Conference
Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Second International Congress on Biological and Health Sciences
Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences
Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences
Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLARIN HELAL GIDA AÇISINDAN İNCELENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu (TÜRKAS)
HAYVANSAL KAYNAKLI GIDA KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA AÇISINDANİNCELENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Halal and Healthy Food Congress
Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Educational Methodology
THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance
0 0
Kurum Bilgileri
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi
Müzik
Müzik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Progressive Education
«
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
»