img
img
Toplam 23509 kayıt

On the center of Banach f-modules

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modeling (ICAAMM 2013)

Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Science and Technology

Yapı, İşlev, Kullanım ve Helallik Tartışmalarıyla Kollajen ve Jelatin

0 0
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Interdisciplinary Food Studies

Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi

0 0
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Halal and Ethical Research

Gelatin Production from Waste Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Skins and Determination of Its Technological Properties

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES

Recycling of Grape Processing Waste

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Anatolian Grape Conference

Makine Öğrenimi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Ceviz Atıklarının Geri Dönüşümü

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
12. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi

Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi

Bioactive Peptides From Cocoa and By-Products and Their Health Benefıts

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Second International Congress on Biological and Health Sciences

Protein Hydrolyzate Production From Trout Heads By Enzymatic Hydrolysis

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences

Effect of various Pre-Treatments on Bioactive and Technological Properties of Sea Bass Gelatin Hydrolysates

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Biological and Health Sciences

Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi

Süt ve Süt Ürünlerinin Ambalajlanmasında Kullanılan Yeni Teknolojiler

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLARIN HELAL GIDA AÇISINDAN İNCELENMESİ

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu (TÜRKAS)

HAYVANSAL KAYNAKLI GIDA KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA AÇISINDANİNCELENMESİ

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Halal and Healthy Food Congress

Investigating Problem-Solving Skills of Students Having Professional Music Training in Terms of Multiple Variables

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Educational Methodology

THE USE OF LEARNING STRATEGIES OF THE MUSIC TEACHER CANDIDATES RECEIVING STRING INSTRUMENTS TRAINING

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IJETSAR (International Journal of Education Technology and Scientific Researches)

COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE UZAKTAN EĞİTİM İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KEMAN EĞİTİMİ DERSLERİNE İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi

Self-Efficacy Perceptions of Music Department Students on Instrument Performance

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Progressive Education