img
img
Toplam 23424 kayıt

Dünyada ve Türkiye’de Kırsal Kalkınma Uygulamalarındaki Mevcut Durum ve Gelecek

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IX. Türkiye Ziraat Mühendisliği Teknik Kongresi

7139 Sayılı Sulama Birlikleri Kanunu Çerçevesinde Sulama Birliklerinin Değerlendirilmesi: Kırşehir İli Sulama Birlikleri

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Hasat Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi

Evaluation of Water User Associations in Kırşehir, Turkeyfor theDevelopment of Water Management and Operations

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences (ICETAS)

İç Anadolu Bölgesinde Nohut Üretim Profilinin Bulanık Modelleme Yönü İle Analizi

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ahi Evran International Conference on Scientific Research

Nohut Üreticilerinde Risk Gruplarının Belirleyicileri: İç Anadolu Bölgesi Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ahi Evran International Conference on Scientific Research

Yerel Değerlerle Yerel Kalkınma: Cemele Biberi

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ahi Evran International Conference on Scientific Research

Coğrafi İşaretlerde Denetim ve İyi Yönetişim Elazığ-Baskil Üzerinden Bir Değerlendirme

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Baskil Sempozyumu

Avrupa Birliği Kırsal Alan Sınıflamasına Göre Türkiye’nin Bazı Tarımsal Göstergelerindeki Değişimin Analizi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi

TR71 ve TRC2 Bölgelerinde Nohut Üretiminde Arz Duyarlılığının Panel Veri Yöntemi İle Analizi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Hasat Uluslararsı Tarım ve Orman Kongresi

Türkiye’de Bazı Baklagil Ürünlerinin Üretim Trendi ve Projeksiyonlar (Nojut, Kuru Fasulye ve Kırmızı Mercimek Örneği)

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Hasat Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi

Agricultural Supports on Sustainability of Agriculture in Turkey

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6th International Conference onSustainable Agriculture and Environment

An Evaluation of Dry Bean Landraces Through the Lens of Sustainability and Genetic Resources in Turkey

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6th International Conference onSustainable Agriculture and Environment

Türkiye’de Coğrafi İ̇şaret Sistemindeki Gelişmelerin Yansımaları

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi

“İstiridye Mantarı Üretiyoruz Yarınlarımıza Umutla ve Sağlıkla Bakıyoruz” KOP BKİ TEYAP Projesi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu

Evaluation of Plant Protection Products Dealers: Current Situation and Their Problems in Kırşehir

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences (ICETAS)

Evaluation of Plant Protection Products Dealers: Current Situation and Their Problems in Kırşehir, Turkey

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences (ICETAS)

Avrupa Birliği’nde Gıda ve Tarımsal Ürünlere Yönelik Farklı Etiketleme Sistemlerinin Türkiye’de Uygulanabilirliği ve Kırsal Kalkınmaya Katkısı Açısından Değerlendirme

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference On Social Sciences-Cappadocia

Ecological Tourism Activities in the Rural Life in Turkey

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Sustainable Agriculture and Environment

Bağımsız Devletler Topluluğunda Ekonomik Büyüme ile Tarımsal Katma Değer, Enerji Kullanımı ve CO2 Salınımı İlişkisi

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology

An Overview to Women’s Empowerment Policies in Rural Areas of Turkey

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies