img
img
Toplam 23569 kayıt

Polysaccharide blended whey protein isolate-(WPI) hydrogels: A physicochemical and controlled release study

84 84
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FOOD HYDROCOLLOIDS

In vitro digestion of polysaccharide including whey protein isolate hydrogels

55 55
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
CARBOHYDRATE POLYMERS

Enkapsülasyon Teknikleri ve Kontrollü Salım

0 0
2021 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi

Physico-Chemical Changes of Composite Whey Protein Hydrogels in Simulated Gastric Fluid Conditions

28 28
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

Bir Zeytin Fenoliği Olan Oleuropeinin Sağlığımız Üzerine Etkileri

0 0
2016 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi-Zeytin Bilimi

Study on physiochemical structure and in vitro release behaviors of doxycycline loaded PCL microspheres

18 18
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE

In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis

15 15
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF BIOMEDICAL MATERIALS RESEARCH PART B-APPLIED BIOMATERIALS

Iso 22000 ve Haccp: Farklar ve Benzerlikler

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK)

Yöresel Yemekler ile İlgili Bir İnceleme: Kırşehir Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK)

Diyafram Hücresi Kullanarak Antimikrobiyel Özellikli Gıda Ambalajlarının Difüzyon Katsayısının Ölçülmesi

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
12. Gıda Kongresi

Effect of Different Heating Types on The Release Behavior Black Carrot Extract from Polysaccharide Added Whey Protein Hydrogels

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Institute of Food Technology Annual Meeting

Türkiye’nin Zeytinyağı Potansiyeli ve Zeytinyağının İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi

Study On Controlled Antibiotic Release Featured Biodegradable Food Packaging

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences

Polymeric Controlled Release Systems: An Overview

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences

Determination of Heavy Metals and Pesticide Residue Levels in Water Resources, Agricultural Land and Farm Products in Kırşehir

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies

Brucellozis:An Overview

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies

Mathematical analysis of controlled slow release of poly caprolactone microspheres encapsulated with doxycycline hyclate

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on the World of Technology and Advanced Materials

Çiftlikten Sofraya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi

Investigating the Effects of Syrup Type and Compostions on Syrup Distribution in Kemalpasha Dessert by Magnetic Resonance Imaging MRI Technique

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus