Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Yardım
UNIS'e Giriş
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 23817 kayıt
In vitro and in vivo evaluation of doxycycline chondroitin sulfate PCL microspheres for intraarticular treatment of osteoarthritis
15 15
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF BIOMEDICAL MATERIALS RESEARCH PART B-APPLIED BIOMATERIALS
Iso 22000 ve Haccp: Farklar ve Benzerlikler
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK)
Yöresel Yemekler ile İlgili Bir İnceleme: Kırşehir Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK)
Diyafram Hücresi Kullanarak Antimikrobiyel Özellikli Gıda Ambalajlarının Difüzyon Katsayısının Ölçülmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
12. Gıda Kongresi
Effect of Different Heating Types on The Release Behavior Black Carrot Extract from Polysaccharide Added Whey Protein Hydrogels
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Institute of Food Technology Annual Meeting
Türkiye’nin Zeytinyağı Potansiyeli ve Zeytinyağının İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi
Study On Controlled Antibiotic Release Featured Biodegradable Food Packaging
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences
Polymeric Controlled Release Systems: An Overview
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference On Engineering Technology And Applied Sciences
Determination of Heavy Metals and Pesticide Residue Levels in Water Resources, Agricultural Land and Farm Products in Kırşehir
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
Brucellozis:An Overview
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
Mathematical analysis of controlled slow release of poly caprolactone microspheres encapsulated with doxycycline hyclate
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress on the World of Technology and Advanced Materials
Çiftlikten Sofraya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi
Mikroakışkanlaştırma Ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans Relaksometre NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Investigating the Effects of Syrup Type and Compostions on Syrup Distribution in Kemalpasha Dessert by Magnetic Resonance Imaging MRI Technique
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Intra articular doxycycline chondroitin sulfate application improves cartilage hardness in osteoarthritic rabbit knees
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EORS 2014
Remzi Oğuz Arık ve Anadolucu Milliyetçilik
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Siyaset ve Sosyal Bilimler
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Neoliberal Zamanlarda Popülizmi Düşünmek
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Siyaset ve Sosyal Bilimler
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ankara İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi
Increasing Financialization in Neoliberal Turkey: The Changing Dynamics of Housing Policy Under the Justice and Development Party
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Siyaset ve Sosyal Bilimler
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Sociological Association (ESA) RN37 Midterm Conference
The New Wave of Populist Politics in Turkey and its Effects on the Labour Issue
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Siyaset ve Sosyal Bilimler
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Italian Political Science Association (SISP) Conference
An Attempt to Question the Changing Employment Conditions in Turkey: Is Neoliberal Populism a key to understand?
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Siyaset ve Sosyal Bilimler
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Social Boundaries of Work: Work, Knowledge and Power in the Contemporary Capitalism
«
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
»