img
Optimization of extraction of the hazelnut green husk bioactive compounds by using ultrasound: combined design and central composite design approach   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Mahmut Doğan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı XIXth EuroFoodChem Conference
Kongre Tarihi 04-10-2017 / 06-10-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş