img
Textural and sensory analyses of cream cheese   
Yazarlar
Mahmut Doğan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Ömer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Nevruz Berna Tatlısu
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 4th International Congress on Food and Nutrition
Kongre Tarihi 12-10-2011 / 14-10-2011
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
Atıf Sayıları

Paylaş