img
Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri   
Yazarlar
Ahmet Ayar
Sakarya Üniversitesi, Türkiye
Durmuş Sert
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Gıda Mühendisliği 5. Kongresi
Kongre Tarihi 08-11-2007 / 11-11-2007
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş