| Yazarlar (1) |
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Nowadays, increasing sensitivity to the environment leads to the development of sustainable agricultural policies. In this respect, it has become important to transform agricultural waste products into value-added products. Hazelnut, which has a significant trade volume worldwide, is processed into products, and some waste materials can be emerge.... |
| Anahtar Kelimeler |
| Makale Türü | Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) |
| Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale |
| Dergi Adı | European Food Science and Engineering |
| Dergi ISSN | 2717-9869 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 06-2023 |
| Cilt No | 4 |
| Sayı | 1 |
| Sayfalar | 15 / 25 |
| Doi Numarası | 10.55147/efse.1289656 |
| Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/3111322 |