Umblikal Pilonidal Sinüs Olgu Sunumu
Faruk Pehlivanlı
Kırıkkale Üniversitesi, Türkiye
Kübra Yıldırım
Pilonidal sinüs hastalığı en sık sakrokoksigeal bölgede yerleşim gösteren ancak nadiren de olsa umblikal alanda saptanabilen bir hastalıktır. Yirmi dört yaşındaki erkek hastaya umblikal pilonidal sinüs tanısıyla sinüs eksizyonu ve umblikus rekonstruksiyonu uygulanmış ve on sekiz aylık takiplerinde herhangi bir problem veya nüks saptanılmamıştır.
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı VAN TIP DERGİSİ
Dergi Tarandığı Indeksler Medline, Türkiye Atıf Dizini ve TÜBİTAK/ULAKBİM-Tıp Veri Tabanı ve Google Scholar