| Yazarlar (6) |
|
Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
|
Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
|
|
Harran Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
|
| Özet |
| The present study was conducted to determine whether vitamin E level in the diet could be reduced to 20% or 40% of its actual level by using EconomasE at 200 g/ton feed without any negative effects on performance, meat quality and oxidative stability. One hundred, one-day-old male broiler chicks (Ross 308) were allocated in five treatment groups; c... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | The 3rd International Congress on Information and Communicatin and Technologies in Agriculture, Food, Forestry and Environment (ITAFFE’xx10) Proceeding Book. Samsun/Turkey |
| Kongre Tarihi | 14-06-2010 / 18-06-2010 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Samsun |