Yazarlar (6) |
![]() Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
![]() Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Harran Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
Özet |
The present study was conducted to determine whether vitamin E level in the diet could be reduced to 20% or 40% of its actual level by using EconomasE at 200 g/ton feed without any negative effects on performance, meat quality and oxidative stability. One hundred, one-day-old male broiler chicks (Ross 308) were allocated in five treatment groups; c... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 3rd International Congress on Information and Communicatin and Technologies in Agriculture, Food, Forestry and Environment (ITAFFE’xx10) Proceeding Book. Samsun/Turkey |
Kongre Tarihi | 14-06-2010 / 18-06-2010 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Samsun |