img
Effect of Aspergillus niger Mixture on Nutritional Composition and Phytochemicals of Olive Leaf (Olea europaea L.)  
Yazarlar
Aydın Altop
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Altuğ Küçükgül
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Güray Erener
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yeliz Genç Bekiroğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1st International Congress of The Turkic World on Health and Natural Sciences
Kongre Tarihi 21-04-2019 / 23-04-2019
Basıldığı Ülke Kırgızistan
Basıldığı Şehir Osh
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş