img
Amino acid, mineral, condensed tannin, and other chemical contents of olive leaves (Olea europaea L.) processed via solid-state fermentation using selected Aspergillus niger strains      
Yazarlar
Aydın Altop
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Altuğ Küçükgül
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Yeliz Genç Bekiroğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Emrah Güngör
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Güray Erener
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ciencia e investigación agraria
Dergi ISSN 0718-1620
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2018
Cilt No 45
Sayı 3
Sayfalar 220 / 230
Doi Numarası 10.7764/rcia.v45i3.1886
Makale Linki https://rcia.uc.cl/index.php/rcia/article/view/1886