img
Effects of fat replacers on physicochemical, microbial and sensory properties of kefir made using mix of cow and goat’s milk.  
Yazarlar
Hasan Temiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 26-10-2013 / 26-10-2013
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş