img
Piyasada ticari olarak satılan kefirlerin üretim teknikleri, fizikokimyasal, mikrobiyel ve duyusal özellikleri ile sağlık üzerine olan etkileri  
Yazarlar
Hasan Temiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 11. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 10-10-2012 / 12-10-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş