img
Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk   
Yazarlar
Hasan Temiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2015
Cilt No 39
Sayı 6
Sayfalar 1421 / 1430
Doi Numarası 10.1111/jfpp.12361
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/jfpp.12361