img
Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk  
Yazarlar
Hasan Temiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2015
Cilt No 39
Sayı 6
Sayfalar 1421 / 1430
Doi Numarası 10.1111/jfpp.12361
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/jfpp.12361