img
Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 2791-9161
Dergi Tarandığı Indeksler Directory of Research Journals Indexing, Cite Factor, Asos indeks
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2022
Cilt No 2
Sayı 2
Sayfalar 101 / 109
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/kuzfad/issue/73921/1148317
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş